MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında HDP'li milletvekilinin polise vurmasına sert tepki gösterdi. Bahçeli, ''PKK kontenjanından Meclis’e giren bir kadın milletvekili, polisimize yumruk sallamıştır. Askere, polise, masum vatandaşlarımıza saldıran, toplumsal huzuru bozmak için nifak saçan, önüne gelen hakaretler yağdıran kimse bu milletin mensubu olamaz. Mensubu olmayanların TBMM’de görev yapması da züldür, mahşeri vicdanda darbedir.

Polise el kaldıran ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde izinsiz şekilde olan milletvekili müsveddelerinin TBMM’de yeri olamaz. Bu kutlu çatı altında kanun kaçaklarına, vatan hainlerine göz yumulamaz. Bunların dokunulmazlığı süratle kaldırılmalıdır. Mahkemenin önüne çıkmaları sağlanmalıdır.

HDP’nin kapatılması, anayasa mahkemesinin adalete, tarihe ihmali mümkün olmayan bir görevidir. Teröristlerin namlusundan çıkan kurşun neyse, sözde milletvekillerinin attıkları yumruklar da aynısıdır'' dedi.

YUNANİSTAN'A EN ETKİLİ CEVAP EFES 2022'YLE VERİLDİ

Yunanistan’a en etkili mesaj, 9 Haziran 2022'de EFES-2022 askeri tatbikatıyla verilmiştir. Bu tatbikatta yeniden görülmüştür ki TSK, çelikten bilek, imanla çarpan yürektir. Türkiye’ye düşmanca bakanları uyarıyorum, sakın hesap hatası yapmayın. Ölürsem şehit, kalırsam gaziyim diyen kahramanlar vatan nöbetindedir.

Editör: TE Bilişim