İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında gündemi değerlendiriyor. Akşener'in açıklamalarından satırbaşları:

Rüzgargülü Projesi'nin pilot uygulamasına başlandığını açıklayan Akşener, "Geçtiğimiz sonbaharda Rüzgargülü Projemizi tanıtmıştık. Kırsal ve bölgesel kalkınmayı geliştirecek, çocuklarımızın sağlıklı gıdaya erişimini sağlayarak gelişimlerini güvence altına alacak projeydi. Pilot uygulamayı Demre'de gerçekleştirdik. 10 farklı okulda, 152 okulöncesi öğrencimize sağlıklı yemek kutularını ulaştırdı. Çok güzel geri bildirimler alınmış" ifadelerini kullandı.

'AÇ KALAN YOK' AÇIKLAMASI 
Ülkemizin uzun zamandır içinde bulunduğu kara komedi başroldeki bay krizin adeta oscarlık performansıyla geçtiğimiz haftada devam etti. Saraydan çıkamayan, marketi, çarşıyı, pazarı unutan, vatandaşlar iki kelam edemeyen sayın Erdoğan, 'Birileri aç kaldık diyor. Vicdansızlık yapma ne aç kalması. Aç kalan falan yok' dedi. Bu sözler bu ülkenin cumhurbaşkanına ait. En son geçinemeyen insanlarımıza şükürsüz demişti şimdi de vicdansız olunmuştu. Gerçekten ibretlik. Yoksulluğu bitirmek için gel, beş, on, on beş maaşlı danışmanlarla hayat sürdür. Allah aşkına biz başka ülkede mi yaşıyoruz?

Sarayda oturan milletin halinden anlamıyor. Artık ülkesinde yaşananları bile bilmiyor. Sayın Erdoğan ayıptır, günahtır. Böyle bir kibir olabilir mi? Reddettiğin açlığı ben sana anlatayım. TÜİK'in verilerine göre bile Nisan ayında gıda fiyatları bir önceki yıla göre yüzde 89 artı. Sen ve maaş manyağı yaptığın tapınak şövalyelerin hep bir ağızdan bütün dünyada enflasyon var diyeceksiniz.

Akşener'den basın ve sosyal medyaya ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifine tepki: Mesela 'camide içki içtiler' diyerek milleti kışkırtan kimdi Sayın Erdoğan? O zaman bu yasaya göre önce kendini tutuklaman gerekiyor

Editör: TE Bilişim