Çocuk Bayramına sayılı günler kaldı. Onlar bizim istikbalimiz... Çocuk sanatçılar da çevremizi sarmış durumda bazen bir filmde, bazen reklamda görüp etkileniyoruz. Sırf o çocuğu sevdik diye o dizinin ya da markanın bağımlısı olabiliyoruz. İşte onlardan biriyle beraberiz bugün... "Hata Bende" şarkısının klibinde gördüğüm Uras Cıklaşahin ile buluşuyoruz...
*Biraz kendinden söz eder misin?
Adım Uras Cıklaşahin. 11 yaşındayım. Ortaokul 5. Sınıf öğrencisiyim. Aynı zamanda oyunculukta yapıyorum. En son sanatçı Sinan Akçıl’ın Hata Bende şarkısının klibinde oynadım.

*Hobilerin neler?
Hobilerim, dans etmek... Rap şarkı sözü yazmak ve söylemek... Yüzmek... Basketbol oynamak ve boks yapmak... Ayrıca İleri düzeyde gitar çalabiliyorum.

*Fobilerin var mı peki?
Bir fobim yok diyebiliriz

*Müziğe ne zaman başladın?
Müzik yapmaya ailem 3 yaşında başladıgımı söylüyor ama ilk şarkımı 7 yaşındayken yazdım. Severek yaptığım için zorlanmıyorum.

*Kimleri örnek alıyorsun?
Eminem’i ve Suga'yı beğeniyorum ve ilham alıyorum.

*İlerde seni nerede göreceğiz hedeflerin neler?
Hedefim ve hayalim ilk olarak tabii ki okulumu başarıyla tamamlamak. Ve üniversite hayatımı Amerika'da sürdürmek istiyorum. Bununla beraber oyunculuk yapmaya devam ederek yeni projelerde yer almak istiyorum. Rap şarkı kayıtlarımı almaya devam ederek bu yol da ilerlemek ve kendimi göstermek istiyorum. Çünkü bu şekilde kendimi mutlu hissediyorum. Rap Şarkı sözleri yazarken kendimi şarkının içerisinde buluyorum diyebiliriz.

Bir çocuk yıldızın hayallerine dokunmaya çalıştım. Yolun açık olsun.

Hadi şimdi klibi izleyin seveceksiniz... "Hata Bende"