'Doktorlar' ve 'O Hayat Benim' dizileri ile üne kavışan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun değişimi görenleri şok ediyor. Geçirdiği mide küçültme ameliyatının ardından 52 kilo vererek 58 kiloya düşen oyuncu son Instagram paylaşımı ile görenleri şaşırttı. Oynadığı dizilerle başarı yakalayan oyuncu şimdi de imajı ile adından söz ettirmeye devam ediyor.  

2016’da geçirdiği mide küçültme ameliyatıyla fazla kilolarından kurtulmayı başaran 46 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla görenleri hayran bıraktı. 

Bambaşka bier hale bürünen görünümüyle bir kez daha sosyal medyada gündem oldu.

Yeşim Ceren Bozoğlu, dizi, film ve tiyatro oyuncusu, seslendirme sanatçısı, tiyatro yönetmeni.

Doğum tarihi, 29 Temmuz 1974’tür. Ankara’da dünyaya gelmiştir. Burcu aslandır. Aslen Macaristan kökenlidir. 2007 yılında Sinan Çalışkanoğlu ile evlenmiştir. Çift, 2010 yılında ayrılmıştır.

Ajansı “GDE Team“dir.

Eğitim Hayatı

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuştur.

Oyunculuk Hayatı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Duru Tiyatro, Şehir Tiyatroları gibi yerlerde hem oyunculuk hem de yönetmenlik yapmıştır.

“Doktorlar” dizisinin oyuncu kadrosuna 2006 yılında dahil olmuştur. Show Tv’nin ekranlara getirdiği dizi, 97 bölüm sürmüştür. Dizide “Fikret Eralp” karakterini canlandırmıştır. Dizinin oyuncu kadrosunda Kutsi, Yasemin Ergene, Bekir Aksoy, Melike Güner, Yağmur Atacan gibi isimler yer almıştır.

Aşk ve dram türünde ekranlara gelen “O Hayat Benim” dizisi 2014 – 2017 yılları arasında ekranlara gelmiştir. FOX’da yayınlanan dizide “Nuran Demirci” rolünü canlandırmıştır. Dizinin diğer oyuncuları arasında Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Keremcem, Sinan Albayrak gibi isimler yer almıştır. İstanbul’da çekilen dizi, 131 bölüm sürmüştür.

Metin Günay’ın yönettiği “Kuruluş: Osman” dizisi 2019 yılında ekranlara gelmeye başlamıştır. ATV’de yayınlanan dizide “Hazal Hatun” rolünü canlandırmıştır. Dizinin 30 bölümünde yer alan Bozoğlu’na Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Erkan Avcı, Özge Törer eşlik etmiştir.

Editör: TE Bilişim