Ömer Faruk Sorak'ın yönettiği Gökhan Özoğuz, Gökçe Bahadır, Okan Çabalar, Ferit Aktuğ, Hakan Özoğuz, Çağatay Aras, Tamer Levent, Suzan Aksoy, Tuncer Salman ve Erkan Can'ın rol aldığı, "Kendi Yolumda" filminin İzmir Galası Optimum Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşti... 

COŞKULU KARŞILAMA... 
Yönetmen Ömer Faruk Sorak'ın yanı sıra oyuncular Gökhan Özoğuz, Gökçe Bahadır, Okan Çabalar, Ferit Aktuğ'un katıldığı galada renkli görüntüler yaşandı.

Mehmet Necati Şentürk'ün sunumuyla, İzmirli sinemaseverlerin sorularını yanıtlayan film ekibi, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Oyuncular İzmir’de olmaktan çok memnun olduklarını ve sinema salonlarında olmaktan çok keyif aldıklarını belirttiler. Basın toplantısında gazetecilere mısır ikram ederek çok keyifli bir sohbet gerçekleştiren oyuncular daha sonra salonda hep beraber filmi izlediler. 

SENARYO
Ali Kobanbay’ın senaryosunu yazdığı yapımcılığını ise Athena Sanat üstlendiği film de herkesin kendi yolunda başarıya ulaşabileceği vurgulanıyor.

FİLMİN KONUSU
Daha önce de oyuncu olarak sinema filmlerinde yer alan Gökhan Özoğuz, bu kez kendi rüyasını, filmde rüya içinde anlatıyor. Buna göre, Gökhan Özoğuz’un arabası, Adana’nın kenar bir mahallesinde bozulur. Gittiği tamircide, babasıyla birlikte çalışan ve aslında müzisyen olmak isteyen, ancak aile baskısı ve zor hayat şartları sebebi ile bu hayalini gerçekleştirememiş bir tamirci çırağı olan Ömer Ali ile sohbet eden Gökhan Özoğuz, sonrasında uyuya kalır. Uykusunda kendini tamirci çırağı Ömer Ali olarak bulan Gökhan için macera başlıyor.

Editör: TE Bilişim