Survivor 2020-2021 sezonunda yarışan ve sakatlandığı için yarışmadan ayrılan Sofia Margariti; Yunanistan'a dönünce Acun Ilıcalı, Survivor ve Acunnmedya'ya 200 bin euro tutarında manevi tazminat davası açtı.

Sofia Margariti'nin avukatı, Acun Ilıcalı'yı "Müvekkilimi sakatlanmasına rağmen zorla oynattılar" iddiasıyla suçladı. Magazinkolik'in haberine göre; Survivor ve yetkililerine 200 bin euro yani 3 milyon 600 bin TL tutarında manevi tazminat davası açıldı,

Avukat Apostolos Lytras "Müvekkilim sakatlandığında doktor bile olmayan fakat 'paramedik' olarak adlandırılan biri tarafından ilk tedaviyi gördü ve yarışması için baskı yapıldı. Bu yüzden müvekkilim bir 'reality show doktorunun' yanlış müdahalesi sebebiyle yürüyemiyor. Yunanistan'da kendisine çok farklı bir tanı konuldu. Sakatlanmasına rağmen zorla devam ettirdiler, müvekkilim bu yüzden yürüyemiyor. Bunların karşılığı olamaz fakat 200 bin Euro tazminat davası açtık. Yunanistan mahkemelerinin en iyi kararı vereceğinden eminiz" iddiasında bulundu.

İddiaları yalanlayan Acunnmedya'nın açıklaması şöyle: "İnternette yayınlanan ve televizyon yapımı Survivor'un (2020 - 2021) eski bir oyuncusunu ilgilendiren, şirketimize karşı asılsız ve iftira dolu iddialarla dolu yayınlar vesilesiyle, belirli bir oyuncunun yaralanmasının yanı sıra genel sağlık durumu ve fiziksel bütünlüğü konusunda şirketimiz tarafından hiçbir sorumluluk üstlenmediğini kuvvetle belirtmek isteriz.

Her halükarda, gerçeği ortaya çıkarmak için, şirketimizin her zaman ilgili sigorta poliçeleri aracılığıyla, söz konusu yarışmacı da dahil olmak üzere tüm yarışmacıların yaralanması durumunda gerekli tüm tıbbi harcamaları ve masrafları karşılamayı taahhüt ettiğini açıklıyoruz.

Hem Saint Dominic'te hem de Yunanistan'a döndükten sonra ülkenin en iyi özel hastanelerinden birinde uygun tıbbi müdahaleler ve kontroller yapılıyor. Açıklama Acun Medya'nın değerleri ve profesyonelliği, şirketimizin itibarına ve statüsüne aykırı herhangi bir gerçek dışı bilginin yayılmasına ve yayınlanmasına izin vermemekte, tüm yasal haklarını açıkça saklı tutmaktadır."

Editör: TE Bilişim