15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Twitter hesabından tepki dolu paylaşımlar yapan Cem Yılmaz, “Sosyal medyada yine hiçbir ilgim, alakam olmayan ‘yapıştırma’ 15 Temmuz sözlerini fotoğrafımla ismimle paylaşıp durdu, bir diğeri de küfür etti” dedi ve “Her sene bu pisliği yapıp duruyorsunuz. Allah belanızı versin. Bu kadar” ifadeleriyle isyan etti.

Paylaşımlarına devam eden Cem Yılmaz, şunları yazdı:

'Türkiye’de olumlu, olumsuz ne olursa, gök taşı çarpması dahil, benim bir şey söyleme gerekliliğime inanmıyorum. Kendini aşırı önemseme hastalığım da yok, nedir benimle işiniz anlamadım. Küfür etmek için “bahane” bulamayıp bari uyduralıma geliyor iş….

…Adam mesela evinde otururken 30 senedir ne iş yaptığı belli birine “paralı askersiniz” vs. niye yazar ya ;) Neyin askeri? Hangi para dostum… Hayır bir manifestom olur bir hareketin lideriyimdir… Bi durum vardır…Yok oğlu yok… Devamlı bi huzursuz etme, dahil etme, iliştirme…

İnsandan ümidimi kestim, çok oluyor…. Yahu benimle ilgili hiç bir şeyden haberiniz yok… Bari bundan haberiniz olsun…. Hayatımda patronlu bir işte çalışmamışım adam “tasman kimde Cem“ yazıyor ya :))) İnsan deli oluyor Kuran çarpsın hasta bu insanlar. Ve kriminal tabi ki..

Ve final… Takma abi ! Vay canına şeytanın aklına gelmez ne büyük bir öneri! Breh breh'

Editör: TE Bilişim