Sezen...
Bir çok kişi için farklı anlamlar içeren kişi...
İzmir'in deli kızı...
Ege'nin gururu... 
Türkiye'nin minik serçesi... 
Aşkı en iyi anlatan, aşkı anlamamızı sağlayan kadın...
Büyümemizi, farklı bakış açılarıyla hayatı anlamamızı sağlayan bir yıldız...
1974 yılında hayatımıza giren ve nesiller boyu yaşayacak kraliçemiz...

Sezen Aksu, 13 Temmuz günü doğum gününde de yalnız değildi, gelen mesajlar ve birbirinden özel hediyelerle çok özel saatler yaşadı... Ve onlara aslında tam kendini anlatan bir şarkıyla teşekkür etti... "Karşıyız"

Evet! Demo 2 çalışmasının yeni şarkısı "Karşıyız" sanatçının Youtube sayfasında yayında... 

Her hafta bir şarkısının oluşum sürecini anlatıp ilk halini yayınladığı DEMO oldukça ilgi görmekte...

"Karşıyız" şarkısını ilk kez bir konserinde son şarkı olarak seslendirmiş ve seyirciden tam not alıp tekrar söylemek zorunda kalmıştı...  İkinci kez şarkıyı dinlemesine rağmen tüm salon kraliçelerine eşlik edip dans etmişti... 

Bu güzel şarkıyı herkes albümünde seslendirmesini beklerken o yetiştirdiği en önemli seslerden biri olan Harun Kolçak'a hediye etti... Kolçak'ta çok güzel yorumladı... (Kendisini çok erken kaybettik, şu aralar onunda yarım kalan şarkılarından oluşan bir maksi sıngle yayınlandı...) 

"Karşıyız" tam 15 yıl sonra tekrar gündemde... Pop müziğin kraliçesi, muhteşem sesiyle Youtube sitesinde, şarkıyı doğum günü hediyesi olarak  sunuyor ve Harun Kolçak'ı bir kez daha anıyor... Hadi hep beraber, eller havaya "Karşıyız karşı her şeye karşı Rabbim adaletin bu kadar mı'..." 

klip youtube/sezen aksu sayfasında...

Editör: TE Bilişim