Puhutv'nin orijinal dizisi Şahsiyet’in Meksika uyarlaması sonunda tamamlandı. Tanıtımı yayınlanan dizinin Meksika versiyonu Asesino del Olvido etiketi ile Ekim’de yayına girmesi planlanıyor.

Meksika yapımı dizinin başrolünü ünlü aktör Damián Alcázar ile genç aktris Paulina Gaitán paylaşacak. Yeni Max Original dizisi Asesino del Olvido önümüzdeki Ekim ayında HBO Max'te yer alması bekleniyor.

Senaryosu Hakan Günday’a ait Şahsiyet'in da uyarlamasına katkıda bulunduğu 10 bölümlük dizinin tüm Amerika ve İspanya dışındaki ülkeler için distribütörlüğünü ise Madd Entertainment gerçekleştirecek. Dizinin orjinalinin yönetmenliğini ise ve ünlü oyuncu Onur Saylak üstlenmişti.

El Chapo’nun yönetmeni kamera arkasında

NTV'nin haberine göre, uluslararası Emmy ödülü sahibi, Meksikalı yönetmen Ernesto Contreras ve Jorge Michel Grau tarafından çekilen dizide Alzheimer teşhisi konan Pascual León’un (Alcázar) geçmişte yaşanan bir suçun peşine düşmesi ve bu esnada gizemli ölümlerin faillerini araştıran Jimena (Gaitan) ile yollarının kesişmesinin hikayesi aktarılıyor. Meksikalı yönetmen Ernesto Contreras Türkiye' de ayrıca El Chapo dizisi ile tanınıyor.

Editör: TE Bilişim