Totti, sonun başlangıcının eylül ayında olduğunu söylüyor. Ilary'nin o anda evlilik dışı bir ilişkisi olduğundan yoğun şekilde şüphe duyuyor. 20 yıllık evliliklerinde hiç yapmadığı bir şeyi yapıyor ve Ilary'nin telefonunu kontrol ediyor. İhaneti keşfetmenin en klasik yolu işe yarıyor. Totti, Ilary'nin kuaförü Alessia'dan gelen mesajları buluyor. Ilary ve Alessia'nın neden birbirlerini görmek için kuaför dışında tuhaf bir şeye ihtiyaç duyduklarını bilemiyor. Ilary, kuaför Alessia'nın aslında kuaför Alessia olmadığını anlıyor.

"Şok yaşadım. Ilary'nin başka biriyle sevgili olması. Şoktu! Başkalarına ilgi duyabileceğine inanamadım ama mesajlar oradaydı işte. Otellerde buluşuyorlardı mesajlarda..."

"Aldatıldığımı öğrendiğim o ilk günlerde sesimi çıkarmadım. Hala ailemi kurtarabileceğimi düşünüyordum. Bir noktada dayanamadım ve Ilary'e diğer adamı sordum. İnkar etti, tanımadığını söyledi. Sonra bildiğimi fark etti. Bana sadece kahve içmek için görüştüğünü söyledi. Fark ettim ki Mart 2021'de tanışmışlar. Hem o adam varmış, hem de başkaları..."

Editör: TE Bilişim