Merakla beklenen Çakallarla Dans filmi geçen hafta sezonun en çok seyirci çeken yapımı olarak vizyona girdi. Filmin İzmir galasına ilgi büyüktü.

12 yıldır değişmeyen, iddialı oyuncu kadrosuyla vizyona giren ve yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği ‘Çakallarla Dans 6’ filminin İzmir galası sinemaseverlerin yoğun ilgisiyle Agora Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşti. İlk hafta sonu yaklaşık 197 bin izleyiciye ulaşan film adeta kapalı gişe oynuyor. 

12 YILDIR BİRLİKTE... 
Yapımcılığını Sugarworkz ile TAFF'ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker'in yazdığı, filmin oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Nurettin Sönmez, Ebru Cündübeyoğlu, Elvan Dişli yer alıyor.

"ÇAKALLARLA DANS 6”  İZMİRLİLERLE BULUŞTU. 
Agora Alışveriş Merkezi’nde yapılan galasına filmin yönetmeni ve aynı zamanda senaristlerinden biri de olan Murat Şeker, senarist Ali Tanrıverdi, oyuncular Ebru Cündübeyoğlu, Didem Balçın, Elvan Dişli, Gökhan Büke katıldı. Yoğun ilgiyle karşılanan film ekibi, gösterim öncesi seyirciyle buluştu. Deneyimli sunucu Mustafa Karalıoğlu'nun sorularını yanıtladı. Söyleşinin bitiminde sinemaseverle birlikte özçekim yapan ekip, ardından sinema salonuna geçerek seyirci ile birlikte filmi izledi. Film gösterimi öncesi gazetecilerle bir araya gelen Çakallarla Dans ekibi, İzmir’in enerjisini çok sevdiklerini söyledi.

FİLMİN KONUSU... 
Çakallarla Dans serisinin altıncı devam halkası olan filmde ekip kendilerini bu defa yurt dışında türlü maceraların içinde buluyor.

Editör: TE Bilişim