TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’nin yeni sezonu için heyecan başladı. Survivor’ın yayınlandığı Dominik’ten müjdeyi veren Acun Ilıcalı temmuz ayında MasterChef Türkiye’nin başlayacağını söyledi.

Ancak iddialara göre MasterChef Türkiye’de jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya bu sezon programda olmayacak. Somer Sivrioğlu’nun dolar üzerinden maaş aldığını öğrenen Mehmet Yalçınkaya’nın Acun Ilıcalı’ya rest çektiği geçen yıl gündem olmuştu. Gazeteci Arif Hür, MasterChef Türkiye’de jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya’nın yeni sezonda MasterChef’te olmayacağını öne sürdü.

İddianın yer aldığı yazı şöyle:

“MasterChef Türkiye 2022 büyük bir heyecanla bekleniyor. Yarışmanın başlamasına sayılı haftalar kala kulislerde ilginç bir iddia konuşuluyor. MasterChef Türkiye’de jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya’nın yeni sezonda MasterChef’te olmayacağı öne sürüldü. Yalçınkaya’nın yeni bir heyecan aradığı iddia ediliyor.

Ayrıca geçtiğimiz yıl MYK Gastro Arena adında gastronomi platformu kuran Yalçınkaya’nın bu platforma daha çok vakit ayırmak istediği de konuşuluyor. Acun Ilıcalı’nın, Mehmet Yalçınkaya’yı yarışmada jüri üyeliğine devam etmesi konusunda ikna edip edemeyeceğini hep beraber göreceğiz…”

Editör: TE Bilişim