Bağyurdu Kır Düğün Salonunda gerçekleşen sünnet düğününde Nejat Özden ve eşi Avukat Ayşe Şengör Özden, Anneanne ve Dede Fayika- Şeref Şengör ile Babaanne ve Dede Fatma-Nihat Özden davetlileri güler yüzle karşıladılar.
Sünnet merasimine, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, siyasetçiler, esnaf ve STK temsilcileri, iş insanları ile çok sayıda davetli katıldı.


Davullar eşliğinde oyunların oynandığı sünnet töreninde sünnet çocuğu Nihat Anne ve Babası ile birlikte tebrikleri kabul etti. 
CHP Kemalpaşa Belediye Meclis Üyesi Nejat Özden ve eşi Avukat Ayşe Şengör Özden çifti de protokol, iş dünyası ve siyaset çevrelerini bir araya getiren sünnet töreni gecesinde ev sahipliği yaptılar. 
Sünnet düğününden sonraki gün Bağyurdu mahallesinde ki evin önünde yemekli mevlid-i şerif okutuldu. 
Nejat Özden ve Ayşe Şengör Özden, biricik oğulları Nihat’ın bu mutlu gününe eşlik eden herkese teşekkür etti.

Özden çifti “oğlumuz Nihat’ın sünnet düğününü gerçekleştiriyoruz. Çok mutluyuz. Sevdiklerimizle beraber mutlu günümüzü paylaşıyoruz. Yanımızda olan tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her anne babanın muhakkak yaşaması gereken bir duygu. Allah mürüvvetlerini de göstersin”  dedi.

Editör: TE Bilişim