Kim Kardashian: Kaset skandalı olmasaydı Keeping Up with the Kardashians muhtemelen tutmazdı - 1

Eski sevgilisi Ray J ile kaydettiği yatak odası görüntüleri, çekildikten beş yıl sonra internete sızdırılan Kim Kardashian, bir döneme damga kaset skandalı hakkında konuşmaya devam ediyor. Geçen hafta reality show programında bu kaset hakkında neden yorum yaptığını anlattan Kardashian şimdi de KUWTK yeniden bir arada özel bölümünün ilk kısmında Andy Cohen'a açıklamalarda bulundu.

Kim Kardashian: Kaset skandalı olmasaydı Keeping Up with the Kardashians muhtemelen tutmazdı - 2

TV yıldızına, 2007'de o zamanki erkek arkadaşı Ray J'in dahil olduğu kaset skandalı etrafındaki kamuoyu ilgisi olmasaydı dizinin erken gelen başarısına ulaşıp ulaşamayacağı konusunda ne düşündüğü soruldu. Kardashian "Geriye dönüp baktığımda, muhtemelen hayır" diye yanıtladı.
 

Kim Kardashian: Kaset skandalı olmasaydı Keeping Up with the Kardashians muhtemelen tutmazdı - 3

40 yaşındaki televizyon yıldızı, konuyu çocuklarına, North (8), Saint (5), Chicago (3) ve Psalm (2) nasıl anlattığı sorulduğunda ise henüz onlarla bunu konuşmak zorunda kalmadığını söyledi.

Kim Kardashian: Kaset skandalı olmasaydı Keeping Up with the Kardashians muhtemelen tutmazdı - 4

Kardashian "Neyse ki aradan uzun yıllar geçtiğini, bu durumu gerçekten ortadan kaldıracak pek çok olumlu şeyin gerçekleştiğini düşünüyorum" dedi ve hayatının geri kalanında bununla yaşamak zorunda olduğunu kabul etti.
 

Kim Kardashian: Kaset skandalı olmasaydı Keeping Up with the Kardashians muhtemelen tutmazdı - 5

Kim Kardashian, hayatında yaptığı aptalca şeylerden biri olan bu olayı silip atmak istese bile her şeyin bir nedeni olduğuna inandığını da sözlerine ekledi.
 

Kim Kardashian: Kaset skandalı olmasaydı Keeping Up with the Kardashians muhtemelen tutmazdı - 6

Yirmi sezon boyunca devam eden Keeping Up with the Kardashians bu pazar (20 Haziran) sona eriyor.

Editör: TE Bilişim