Oyuncu İlker Aksum, Mersin'den Adana Havalimanı'na giderken otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazayı gören çevredeki insanlar ünlü oyuncunun yardımına koştu. Emniyet kemeri sıkışan Aksum'u, esnaf araçtan çıkardı.

Ünlü oyuncu, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi. 50 yaşındaki oyuncu kaza sonrası bir açıklama yayınladı.

BUNU DA ATLATIRIZ

"BUNU DA ATLATIRIZ" 

Aksum şu ifadeleri kullandı: "Olacağı varmış, talihsiz bir kaza geçirdim. Fakat görüntüleri görünce kazanın büyük ölçekli olduğunu gördüm. Allah'a şükür bir yerimde bir şey yok, kolumda bir çizik var. Bunu da atlatırız. İlginiz için, yazdıklarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Devam yola devam merak etmeyin hepinizi çok seviyorum."​​​​​​​

Adana'da refüjdeki ağaca çarpıp takla atan oyuncu İlker Aksum’un sıkıştığı otomobilden çıkaran esnaf Mustafa Öztürk, kazayı anlattı.

​​​​​​​DİNAMİT PATLAMIŞ GİBİ

"DİNAMİT PATLAMIŞ GİBİ" 

Öztürk, iş yerindeyken büyük bir gürültü duyup dışarı çıktığını belirterek, "Dinamit patlamış gibi çok kötü bir sesti. En son iki takla atarken, araç ters döndü. Sonrasında koştuk, kapıyı açtım. 'Bende bir şey yok' dedi. Bıçağı alıp, kemeri kestik. Sonrasında çıkarttık. Durumu iyiydi, oturdu elini yüzünü yıkadık" dedi.

​​​​​​​

Mustafa Öztürk, "Dizleri mordu, yüzünde kanamalar vardı. O şekilde çıkarttık. Ambulans geldi, binerken kendisinde bir şey olmadığını söyledi. Sağlık ekibi yine de götürmek istedi. Sağlık ekibi kontrol amaçlı hastaneye götürüldü" ifadelerini kullandı.

​​​​​​​​​​​​​​

Kaza sonrası taklalar atan, ön camı parçalanan ve bir lastiğinin koptuğu görülen İlker Aksum'un aracı kullanılamaz hale geldi.

Editör: TE Bilişim