Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in sunduğu Benzemez Kimse Bize programı ilk bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Programa alkollü çıktığı söylenen Bülent Ersoy'un mikrofonun açık olduğunu fark etmeden "Son program kovulduk" demesi de izleyiciler tarafından duyuldu. 

Diva Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in merak edilen programı Benzemez Kimse Bize, nihayet dün akşam başladı. Merakla beklenen programa ilk olarak Yıldız Tilbe konuk oldu. Alkollü olduğu iddia edilen Ersoy'un davranışları dikkat çekti. 

Bülent Ersoy: "Sadece heyecan" 

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser’in sunduğu 'Benzemez Kimse Bize' programı dün akşam ikülk kez ekrana geldi. Program başlar başlamaz sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren Benzemez Kimse Bize hakkında birçok söylenti yayıldı.  Bu iddialar arasında Bülent Ersoy'un alkollü oluşu öne çıktı ancak; Diva Bülent Ersoy söz konusu söylentileri canlı yayında yalanladı. 

Sosyal medyada  BüleBenzemez Kimse Bize programının sunucusu Bülent Ersoy'un hareketleri topa tutulurken, canlı yayına alkollü olarak çıktığı dedikoduları ön plana çıktı.  Ünlü sanatçı sosyal medyadan gelen tepkileri cevapsız bırakmadı. İzleyicilerin bir kısmının sanatçının alkollü olduğu yakıştırmasına karşılık olarak heyecanlı olduğunu ifade eden Bülent Ersoy, “Bir yudum bir şey içmedim. Olsa söylerim. Sadece heyecan.” diye konuştu. Programın diğer sunucusu Mustafa Keser ve konuk sanatçı Yıldız Tilbe de Bülent Ersoy'un alkollü olmadığını doğruladılar. Ünlü sanatçıyı destekleyen Yıldız Tilbe, "Çok heyecanlı olduğunuzu biliyoruz. Heyecandan olduğunu biliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim