6 Eylül Pazartesi

Venüs Pluto Karesi

Mars Pluto Üçgeni

Venüs Jüpiter Üçgeni

7 Eylül Salı

Başak Burcunda Yeniay 03:51’de (Uranüs etkili)

8 Eylül Salı

Merkür Şiron Karşıtlığı

10 Eylül Cuma

Venüs Akrep Burcunda / 7 Ekim’e kadar

Herkese Merhabalar ve mutlu haftalar;

Bereket dolu ve verimli bir hafta bizi bekliyor. Bu hafta çalışanın elması kızarır. Zira 7 Eylül’de Başak burcunda sürprizlerle dolu bir Yeniay yaşayacağız. Pazartesi günü, Yeniay etkileri kendini hissettirmeye başlayacaktır. Bir heyecan veya endişe hissiyatı yaşayabiliriz. Duygusal gelgitlere de açık olabiliriz. Ancak yeni başlangıçlar için çarşamba gününü beklemek iyi olur.

6 Eylül Pazartesi

Venüs Pluto Karesi/Venüs Jüpiter Üçgeni

Venüs’ün Pluto ile olumsuz, Jüpiter ile olumlu açısı önümüzdeki birkaç gün boyunca ilişkilerde yaşanabilecek zorlukların öğretici olacağını vurguluyor. Olumsuz yönüyle ilişkilerde fazla fanatik olmak ya hep ya hiç demek, aşırı baskın ya da aşırı pasif olmak arasında gelgitler yaşamak mümkündür. Ancak yaşadıklarımızın muhasebesini doğru yapabildiğimiz durumda oldukça zenginleştirici olacaktır. Venüs ve Jüpiter astrolojinin iyicil gezegenleri olmasından dolayı, yaptıkları olumlu açı hem maddi hem de manevi olarak bereket getirecektir. Keyfimiz, yaratıcılığımız, sosyalliğimiz, paylaşma güdümüz artacaktır. Ancak bu etki iştahımızın da artmasına yol açabilir. Dikkatli olmak iyi olur.

Mars Pluto Üçgeni

Mars ve Pluto olumlu açısıyla önümüzdeki bir hafta boyunca hırsımız, gücümüz, irademiz yükselecektir. Güçlü ve kararlı adımlar atabiliriz. Özellikle gündelik yaşamımızı, alışkanlıklarımızı, sağlığımızı ve iş hayatımızı etkileyen konularda adımlar atabiliriz. İş hayatında güçlü kişilerin desteğini alabiliriz. Bu etkiyi diyete ve spora başlamak için de değerlendirebiliriz.

7 Eylül Salı

Salı gününe başladıktan hemen sonra saat 03:51’de Başak burcunda, Uranüs’ün de olumlu destek verdiği, etkisi yaklaşık on gün sürecek bir Yeniay yaşayacağız. Bu Yeniay’da başrolde kendi isteklerimiz olacak. Yeniay bizden başkalarından ziyade kendimize odaklanmamız, kendimiz için yararlı yararsız olanı ayırt etmemiz gerektiğini belirtiyor. Yeme içme düzenimiz, finansal durumumuz, iş hayatımız, kazançlarımız, alışkanlıklarımız, yeteneklerimizle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabiliriz. Şartlar da değişken olacağından esnek olmak, alışkanlık alanına takılmamak gerekir. Yapmak istediklerimiz konusunda fazla detaycı ve mükemmeliyetçi olmak, büyük resmi kaçırmaya, endişeli, sinirli, gergin olmaya ve elbette zorluklara neden olabilir. Unutmayalım ki kervan yolda düzülür… Önemli olan ilk adımı atmaktır. Bu adımı atmaya cesaret edenler büyük ödüller alabilir. Evren bizden sorumluluk almamızı istiyor. Kendi mutluluğumuz için bizim almadığımız sorumluluğu kimse bizim yerimize almayacaktır. Ancak bu Yeniay’ın bir diğer yüzünde ise ilişkiler, davalar, evlilik gibi konularda netleşmeler de olabilir. Uzun zamandır sürüncemede kalmış konularda tamamlanma ve netleşmeler görülebilir. Bununla birlikte olan her ne ise bizim en büyük hayrımızadır.

8 Eylül Çarşamba

Merkür ve Şiron arasındaki olumsuz açı önümüzdeki birkaç gün boyunca dil yarası yaratabilir. Söylenmiş veya söylenememiş sözler, sıkıntılı durumlara yol açabilir. İlişkilerde fazla alttan almak, sınırları belirleyememek, sevilme arzusuyla istekleri dile getirememek söz konusu olabilir. En güzeli büyük beklentiye girmemek ve istekleri uygun bir dille ifade etmek olacaktır.

10 Eylül Cuma

Venüs, bugünden itibaren 7 Ekim tarihine kadar Akrep burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu geçiş ile birlikte ilişkilerde uyum ve dengeden, tutkulu ve saplantılı bir döneme geçiyoruz. Daha çok kıskanma, sahiplenme, takıntı yapma gibi durumlar yaşanabilir. Elbette ya hep ya hiç, ya benimsin ya toprağın yaklaşımları da bu dönemde artacaktır. Güven ihtiyacı yükseleceğinden karşımızdaki kişiyi daha çok kontrol etmeye, istediğimiz şekilde yönlendirmeye çalışmaya ve güç mücadelesine girmeye daha yatkın olabiliriz. Terkedilme korkusu yaşanabilir. Bu dönemde cinsellik, ilişkilerde bir silah, bir kontrol aracı olarak da kullanılabilir.

Koç Burcu

Hafta başından itibaren ilişkilerde ve maddi konularda oldukça şanslı etkiler var. Ancak kariyerinizle ilgili konularda güç mücadelesinden uzak durmalısınız. 7 Eylül’de Başak Burcunda yaşanacak Yeniay, sağlığınızı, alışkanlıklarınızı, günlük rutinlerinizi ve iş hayatınızı temsil eden alanda gerçekleşiyor. Bu konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Özellikle mükemmeliyetçi, detaycı ve yetersiz hissetmek yerine küçük de olsa bir adım atmak, beklenmedik sürpriz başarılarla karşılaşmanıza sebep olacaktır. Diyete, spora başlamak için de harika bir zaman olacaktır. Hayatınızın veya evinizin her alanındaki fazlalıklardan kurtulmak için harekete geçebilirsiniz.

Boğa Burcu

Hafta başından itibaren iş hayatınızda oldukça şanslı etkiler devrede olacaktır. Ancak iş arkadaşlarınızla fikir çatışmalarına girmekten veya güç mücadelesinden uzak durmanız iyi olur. 7 Eylül’de Başak Burcunda yaşanacak Yeniay, aşk hayatınızı, çocuklarla ilgili konuları ve hobilerinizi temsil eden alanda gerçekleşiyor. Bu konularda yeni başlangıçlar gündeme gelecektir. Bu yeniay ile hayatınızın merkezine kendinizi almalısınız. Kendinize odaklı olmanız, hayatınızda beklenmedik sürprizlerle karşılaşmanıza sebep olabilir. Yalnızsanız sürpriz bir aşk kapınızı çalabilir. Yeni bir hobi edinebilir, yatırım ile ilgili kararlar verebilirsiniz.

İkizler Burcu

Hafta başından itibaren aşk hayatınızda çok şanslı etkiler devrede olacak. Ancak aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde güç mücadelesinden uzak durmanızı tavsiye ederim. Sorunları çözmek için baskı uygulamamalısınız. 7 Eylül’de Başak Burcunda yaşanacak Yeniay, evinizi, ailenizi, duygularınızı ve gayrimenkullerle ilgili konuları temsil eden alanda gerçekleşiyor. Kendi içinizde yeni kararlar almak için tam zamanı olacaktır. Ebeveynlerinizin sağlıkla ilgili problemleri varsa, beklenmedik iyileşmeler yaşanabilir. Ev değişikliği, ev alım satımı gibi durumlar gündeme gelebilir. Ayrıca evliyseniz eşinizin işiyle alakalı sürpriz gelişmeler de yaşanabilir.

Yengeç Burcu

Hafta başından itibaren eviniz, aileniz veya finansal konularla ilgili çok şanslı etkiler devrede olacak. Ancak ilişkilerinizde baskıcı olmaktan ve güç mücadelesine girmekten uzak durmalı, beklentinizi daha düşük tutmalısınız. 7 Eylül’de Başak Burcunda yaşanacak Yeniay, iletişim, kardeşler, yakın çevre, anlaşmalar, eğitim, ticaret gibi konuları temsil eden alanda gerçekleşiyor. Bu Yeniay ile birlikte yeni iş teklifleri, yeni projeler, eğitimler, ekip çalışmaları, seyahatler gündeme gelebilir. Yeni sosyal çevrelere girebilirsiniz. Yazmak çizmek, sosyal medya gibi alanlar için planlarınız varsa uygulamaya geçebilirsiniz. Detaylara çok takılmadan atacağınız küçük bir adım, büyük sonuçlar almanıza sebep olabilir.

Aslan Burcu

Hafta başından itibaren, iletişim, anlaşmalar, kardeşler, ticaret ve eğitim gibi alanlarda çok şanslı etkiler devrede olacak. Ancak iletişimde sınırlarınızı iyi korumalısınız. Baskıcı insanlarla karşılaşabilirsiniz. 7 Eylül’de Başak Burcunda yaşanacak Yeniay, finansal konular, yetenekler ve öz değerinizle ilgili konuları temsil eden alanda gerçekleşiyor. Bu Yeniay ile iş hayatınızda gerçekleşecek sürprizler size yeni kazanç kapılarını aralayabilir. Yeteneklerinizden şüpheye düşmeden kendinize güvenmeli ve her şeyin mükemmel olmasını beklememelisiniz. Ayrıca işinize özellikle teknoloji konusunda yeni yatırımlar yapabilirsiniz.

Başak Burcu

Hafta başından itibaren maddi konularda ve iş hayatınızda çok şanslı etkiler devrede olacak. Ancak aşk hayatınızda güç mücadelesinden uzak durmalısınız. Ayrıca kendinize ve yeteneklerinize daha çok güvenmelisiniz. 7 Eylül’de Başak Burcunda yaşanacak Yeniay, hayatınızı, sağlığınızı, motivasyonunuzu ve fiziksel görünümünüzü temsil eden alanda gerçekleşiyor. Hayatınızın her alanında yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Yaşanacak bir sürpriz gelişme hayata olan bakış açınızı değiştirebilir. Veya sürpriz bir kararla yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Hayatınızdaki her türlü fazlalıktan kurtulmak için harika bir zamandasınız.

Terazi Burcu

Hafta başından itibaren hayatınızın her alanında şans ve fırsatlara açık olacaksınız. Geçmişten gelen bir aşk kapınızı tekrar çalabilir. Ancak kendi içinizde değişime direnmemelisiniz. Ebeveynlerinizle de güç mücadelesine girmemenizi tavsiye ederim. 7 Eylül’de Başak Burcunda yaşanacak Yeniay, bilinçaltı, kaygılar, bağımlılıklar, korkular, gizli düşmanlıklar, fedakarlıklar ve zorlukları temsil eden alanda gerçekleşiyor. Bu alanlarda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Zorlukların kendi korkularınızdan kaynaklandığını fark edebilirsiniz. Korkularınızla yüzleşmek, ruhsal arınma çalışmaları yapmak için harika bir zamandasınız. Herhangi bir bağımlılığınız varsa özgürleşmek üzere karar alabilirsiniz.

Akrep Burcu

Hafta başından itibaren kendi iç mutluluğunuz, sağlığınız ve ailevi konularda şanslı gelişmeler devrede olacak. Ancak iletişimde baskıcı olmamaya ve güç mücadelesine girmemeniz tavsiye ederim. Ayrıca trafikte de riskli durumlara karşı dikkatli olmanız iyi olur. 7 Eylül’de Başak Burcunda yaşanacak Yeniay, büyük umutları, hedeflerinizi, sosyal çevrenizi, arkadaşlarınızı, projeleri ve iş hayatından elde ettiğiniz gelirleri temsil eden alanda gerçekleşiyor. Bu alanlarda yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Yeni iş birlikleri ve ortaklar yapabilirsiniz. Ciddi bir ilişkiniz varsa sürpriz bir şekilde evlilik kararı da alınabilir. Yeni bir projeye başlayabilir veya iş nedeniyle yeni çevrelere girebilirsiniz.

Yay Burcu

Hafta başından itibaren sosyal yaşamınızda ve hedeflerinizle ilgili konularda çok şanslı etkiler devrede olacak. İletişiminizle fark yaratabilir ve göz doldurabilirsiniz. Ancak yeteneklerinizden şüpheye düşmemeli veya aşırı baskın olup kendinizi egoist bir biçimde ortaya çıkartmaya çalışmamalısınız. 7 Eylül’de Başak Burcunda yaşanacak Yeniay, kariyerinizi, sosyal statünüzü, sorumluluklarınızı ve başarınızı temsil eden alanda gerçekleşiyor. Bu konularda yeni başlangıçlar gündeme gelecektir. Yeni bir işe başlayabilir, sürpriz bir şekilde terfi alabilirsiniz. Başarılı olmak için, mükemmeliyetçiliği bir kenara bırakmanızı ve yapmanız gerekenlere odaklanmanızı tavsiye ederim.

Oğlak Burcu

Hafta başından itibaren kariyer hayatınızda ve maddi konularda çok şanslı etkiler devrede olacak. Büyük fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak iş hayatınızda güç mücadelesinden uzak durmanızı tavsiye ederim. Özellikle iş hayatınızdaki kadınlarla sorunlar yaşanabilir. 7 Eylül’de Başak Burcunda yaşanacak Yeniay, uluslararası konular, yurtdışı bağlantılı işler, eğitimler, hayata bakış açınız, inançlarınız, hukuki konuları temsil eden alanda gerçekleşiyor. Bu konularda yeni başlangıçlar gündeme gelecektir. İçsel olarak mutluluğunuzun ve inancınızın arttığı bir dönemdesiniz. Yurtdışında veya farklı şehirde yaşayan biriyle sürpriz bir aşk da gündeme gelebilir.

Kova Burcu

Hafta başından itibaren eğitim, seyahatler, yurtdışı bağlantılı iş ve ilişkilerle ilgili konularda şans ve fırsatlar devrede olacak. Uzaklardan biriyle bir aşk gündeme gelebilir. Ancak bu noktada kendi içinizde korkularınız kendini hatırlatabilir. Kendi kendinizle bir mücadele içine girebilir, baskı altında hissedebilirsiniz. 7 Eylül’de Başak burcunda yaşanacak Yeniay, kredileri, mirasları, borçlarınızı, eş veya ortaklıktan kaynaklı gelirleri, harcamaları temsil eden alanda gerçekleşiyor. Bu konularda yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Finansal olarak ailenizden sürpriz bir destek veya mirasla ilgili bir durum yaşanabilir. Yaşamınızdaki zorlukların üstesinden gelmek için yeni planlar da yapabilirsiniz.

Balık Burcu

Hafta başından itibaren finansal konularda şanslı gelişmeler devrede olacak. Görünmez bir para elinize geçebilir. Ancak arkadaşlarınızla ilişkilerinizde güç mücadelesine girmekten uzak durmalısınız. Baskıcı kişiler karşısında, sinmek ve uzaklaşmak yerine sınırlarınızı iyi ayarlamanız iyi olur. 7 Eylül’de Başak Burcunda yaşanacak Yeniay, ilişkilerinizi, evlilik ve ticari ortaklıklar gibi konuları temsil eden alanda gerçekleşiyor. Bu konularda yeni başlangıçlar gündeme gelecektir. İlişkilerinizdeki sorunları, yapıcı bir iletişimle çözebilirsiniz. Evlilikle ilgili konularda netleşerek, kararlar alınabilir. Sadece her şeyin mükemmel olmasını beklemek yerine küçük bir adım atmanızı tavsiye ederim.

Haftalık Puanlama

Koç

Aşk        5

Kariyer  4

Para       5

Sağlık    5

Boğa

Aşk        5

Kariyer  5

Para       5

Sağlık    3

İkizler

Aşk        5

Kariyer  4

Para       3

Sağlık    4

Yengeç

Aşk        4

Kariyer  4

Para       4

Sağlık    5

Aslan

Aşk        5

Kariyer  5

Para       3

Sağlık    4

Başak

Aşk        3

Kariyer  5

Para       5

Sağlık    4

Terazi

Aşk        5

Kariyer  4

Para       4

Sağlık    5

Akrep

Aşk        5

Kariyer  5

Para       5

Sağlık    4

Yay

Aşk        5

Kariyer  5

Para       3

Sağlık    5

Oğlak

Aşk        5

Kariyer  5

Para       5

Sağlık    5

Kova

Aşk         4

Kariyer  4

Para       4

Sağlık    4

Balık

Aşk        5

Kariyer  4

Para       4

Sağlık    5

Editör: TE Bilişim