SON MÜHÜR-MEHMET ANTEP/Her hafta cuma günleri ekranlara renk katacak programda ilk gün sanat dolu geçti.

Saat 16.00’da başlayan programın ilk konuğu “Hakikat” filminin yönetmeni ve müzisyen Hakan Alak oldu.

Film ile ilgili konuşan Alak, “Şeyh Bedrettin’i bir insandan çok bir hal, bir durum olarak görüyorum. Hayatın din olarak algılandığı bir dönemde, köylülere dokunmaya, onların haklarını aramaya çabalayarak bu hali gösteriyor. Şeyh Bedrettin’in kim olduğu önemli olmuyor, bizim sırtımızı yasladığımız, onda bulduğumuz şeyler önemli.“ ifadelerini kullandı.

Filmin vizyonda olduğunu hatırlatan Alak, “Bu dönemde sinemaya gitmek, aynı duyguları hissettiğimiz filmleri izlemek daha da önemli. ‘Hakikat’ filmimiz de halen vizyonda, gidip izlerseniz çok mutlu oluruz.” diyerek sözlerini noktadı

Programın ikinci bölümünde konuk Kafkas Gence oldu.

İlk albümünü kısa zaman önce duyuran Gence, son albümü olduğunu ve yaşadığı süreci aktardı:

“İlk ve son albümüm diyebiliriz bu albüme. Kısa zaman önce annemi kaybetmem beni değiştirdi. Artık yüzümü göstermekten çok annem için kuracağım vakfa odaklanıyorum.

Şu an kurulmuş vakıfların yeterli olduğunu düşünmüyorum. Diğer müzisyen arkadaşlarımdan da destek isteyerek bu vakfı hayata geçireceğim.”

Umut olmak istediğini dile getiren Gence, “Amacım bu dünyadan giderken insanlara yararlı şeyler bırakmak, iyi anılabilmek. Bundan sonra da müziğin mutfağında kalabilmek. O tarafı daha çok seviyorum.” şeklinde konuştu.

İlk programının sonunda heyecanını dile getiren Sevinç Öztürk, “Bugün ilk programımdı. Hem konuklarıma hem de stüdyodaki arkadaşlarıma ve siz sevgili izleyenlere teşekkür ediyorum. Sevgilerimi sunuyorum.” diyerek programı sonlandırdı.

“Sanatın Renkleri” her hafta Cuma günleri saat 16.00’da Son Mühür TV ekranlarında olmaya devam edecek.

Editör: TE Bilişim