Ege’nin nabzının attığı yer olan Radyo Ege’de sanata ve sanatçıya kulak veren bir sohbet gerçekleştirildi. Ayşegül Koç’un hazırlayığ sunduğu ‘Gün Başlıyor’ programının konuğu başarılı oyuncu ve yönetmen Aziz Özuysal’dı. ‘’Çeşme Ildır’dan geldim. Yeni bir filmin başlangıcı için oradaydım’’ hatırlatmasında bulunan Özuysal ‘’harika bir antik kent var. M.Ö. binli yıllara dayanan ilk tapınakların olduğu bir bölgeden bahsediyorum. Antik bir zeytinyağı fabrikeası var. Bu bölgede ‘yerli turistler’diye bir film çekiyorum’’ dedi. 

İşte Aziz Özuysal’ın açıklamalarından öne çıkan detaylar... 

BU KEZ ROMANTİK KOMEDİ 

 Ben korku çekerim bilirsin, dedim burada korku olmaz hemen komediye döndü iş. Bu cumartesi başlıyoruz. Karşıda küçük küçük adalar görülüyor, Ildır harika bir yer. Antik kentin içinde bir tarla var. Arkadan bilinçli bir halk geliyor. Çok büyük bir uygarlıktan kalma çok büyük bir kent yatıyorr orada. Şu ana kadar çıkartılan yerler bile çok güzel. Herkes konuşuyor ta herkes yurt dışına çıkmak istiyor diye, ben yurt dışından gelmek istemeyen bir ailenin çocuklarını ele alyıyorum. 

FATMAGÜL’ÜN SUÇU NE O BÖLGEDE ÇEKİLMİŞ 

Bzim köye geliyorlar, insanların duyarlılıklarıi doıstlujları aşkları görecekler, köyde kalmaya karar vercekler. Üç tane romantik komediyi işleyen bir filmi inşallah vizyona taşıyacağız. O bölgede Fatmagül’ün suçu ne çekilmiş, filmin içinde bir belgesel çekeceğim. Bütün kentin güzelliğini göstermek için yapıcam bunları.  

GENÇ OYUNCULARA KAPIMIZ AÇIK 

Hem komedi hem belgesel içiiçe olacak. Yazarımız ve yönetmenimz Ahmet Arpacı orayı gördü vre çok beğendi. Mustaf Adalı, Ayşe Çeçen, 8 yaşında oyuncumuz var.İzmir^den kullandığımız genç oyuncularımız var. Oyuncu olmak isteyen genç arkadaşlarımız 537 5007526 telefonumuzu ararlarsa oyunculuk anlamında yardımcı oluruz.  

Editör: TE Bilişim