Kınık Belediyesi tarafından düzenlenen 6’ncı Hasat Festivali’nin 3. gününde Ayşe Dinçer sahne aldı. Nam-ı diğer Ankaralı Ayşe ile coşan ilçe halkı, Kınık Belediyesi’nde fahri zabıta olarak görev yapan down sendromlu Berkant Yıldırım’ın sürpriz Davul Şovu ile eğlencenin doruklarına ulaştı.

Hasat Festivali etkinlikler, sürprizler ve birbirinden ünlü sanatçıların konserleri ile unutulmaz zamanlar yaşatmaya devam ediyor. Gün boyu süren etkinlikler ve Festival alanında kurulan stantlar, ilçe halkının ve esnafın yüzünü güldürüyor.

Kınık Belediyesi tarafından 6’ncısı düzenlenen Hasat Festivali’ne 3. gününde, Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri temsilcileri, belediye meclis üyeleri, gaziler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Gecede plaket takdiminin ardından konuşan Başkan Doğruer “Hasat festivalimizin 3. Gününde hemşehrilerimin çok sevdiği bir sanatçı kardeşimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kınıklılar her şeyin en iyisine layık, gölünüzce eğlendiğiniz bir gece olmasını temenni ediyorum” dedi.

ANKARALI AYŞE OYNADI, OYNATTI

Hasat Festivali’ne 3.kez katılan, Kınık halkının sevgilisi haline gelen Ankaralı Ayşe, birbirinden çok sevilen hareketli şarkılarını, Kınık halkı için söyledi. Kendisini fahri Kınıklı olarak tanıtan sanatçı konser boyunca, şarkılarını halkın arasında seslendirdi. Sevilen sanatçıyı Kınık köyleri ve çevre ilçelerden dinlemek için gelen müzikseverler program boyunca yerlerine oturamadı. Yaklaşık 2,5 saat sahneden kalan sanatçı oynadı oynattı.

BAŞKAN DOĞRUER HALKLA BİRLİKTE EĞLENDİ

Sürprizlerle dolu gecede ilk sürpriz Başkan Doğruer ve eşi hanımefendiden geldi. Sanatçı Ayşe Dinçer’e plaket takdimi için sahneye çıkan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, eşi hanımefendi ve Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi sanatçının ricasını kırmayarak şarkıya eşlik etti ve oynadılar. Konser alanını dolduran ilçe halkı eğlenceye alkışları ile oynayarak katıldılar.

DOWN SENDROMLU BERKANT DAVUL ÇALDI, AYŞE SÖYLEDİ

Gecenin bir diğer sürprizi ise sanatçı tarafından down sendromlu Berkant Yıldırım’ın sahneye davet edilmesi oldu. Kınık Belediyesi’nde fahri zabıta olarak görev yapan ve ilçe halkının adeta sevgilisi olan down sendromlu Berkant Yıldırım’ın davula olan ilgisine kayıtsız kalamayan sanatçı, Berkant’ı sahneye davet etti. Bir şarkıda saz ekibi ve sanatçıya eşlik eden Berkant’ın mutluluğu, konser alanını dolduran ilçe halkını sevince boğdu.

Hasat Festivali 4. Günü Ali Kınık ve 5. Günü Zakkum konserleri ile devam ederken, son günü 15 Eylül’de Muazzez Ersoy konseri ile sona erecek.

Editör: TE Bilişim