Sinema salonları özlediği kahkahaya ‘KİM BU AİLE?’ ile kavuşuyor. Muhteşem prodüksiyonu ve benzersiz aksiyon sahneleri ile dikkat çekecek CJ ENM Türkiye imzalı film, 7 Ekim Cuma günü sinemalarda seyirci karşısına çıkacak. 

Yıldız oyuncuların sıra dışı rollerde seyirci karşısına çıkacağı ‘KİM BU AİLE?’nin başrolünde Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya yer alıyor. Yönetmenliğini Bedran Güzel’in üstlendiği, Altan Erkekli ve Fatih Al’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı film komik sahneleri ile olduğu kadar aksiyon sahneleri ile de çok konuşulacak.
 
‘KİM BU AİLE?’

Kariyerinin en önemli operasyonunda başarısız olunca emniyetten ayrılmak zorunda kalan ve kendisini bu duruma düşüren çeteyi takip edebilmek için bir tavukçu restoranını devralarak burada istemeden çok başarılı olan komiser Adem ve bu operasyonda kendisine destek veren ‘aile’sinin eğlenceli öyküsünü anlatıyor.
 
KOMEDİ FİLMİ ÇEKTİLER AMA  AKSİYON İÇİN KAMPA GİRDİLER

Filmin başrol oyuncuları proje için özel olarak Türkiye’ye gelen Koreli usta aksiyon yönetmen Youn Dae-Won ile özel bir eğitim kampına katıldı. Zorlu eğitim sürecinde filmdeki birbirinden zorlu aksiyon sahnelerine yoğun şekilde hazırlanan oyuncular Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya, yer aldıkları zorlu sahnelerin altından başarıyla kalktı. 

İSTANBUL GALASI ÇARŞAMBA; İZMİR BULUŞMASI PAZAR GÜNÜ
Filmin galası 5 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Sinema sektörünün heyecanla beklediği galanın ardından, Kim Bu Aile filminin ilk seyircili gösterimi 9 Ekim Pazar günü İzmir Agora AVM’de, Agora Sinemaları’nda gerçekleştirilecek. Filmin oyuncuları İzmirliler ile sohbet ettikten sonra filmi de birlikte izleyecekler.
 
‘KİM BU AİLE?’ 7 Ekim Cuma günü sinemalarda…

Editör: TE Bilişim