İzmir’de son günlerde kulaktan kulağa yayılan bir melodi, kentin üzerindeki ölü toprağını atacak bir sürece kapı aralayacak gibi görünüyor. Radyo Ege'ye konuk olan Umut Şatıroğlu’nun hayallerinin peşinden koşarak söz ve bestesiyle hayat verdiği, Engin Yargıç’ın düzenlemesini yaptığı ‘Alaçatı’ isimli şarkı, daha şimdiden dillere yerleşmeye başladı bile. 

‘’Beni öldürür bu naz’’
‘’İstanbul bize uymaz’’

Sözleriyle dikkati çeken şarkı, Umut Şatıroğlu’nun kendi sözleri ve bestesiyle oluşturduğu ikinci albümünün ilk parçası. İlk albümü ‘Birden Bire’de 3 parçaya yer veren Şatıroğlu ‘Alaçatı’ albümünün ilk parçasıyla şimdiden İzmirlilerin gönüllerini fethetme yolunda emin adımlarla ilerliyor.
KEYİF ALDIKÇA DEVAM!
Müziğe gönülden bağlanmış biri isim Umut Şatıroğlu. Öyle ki; İTÜ Bilgisayar Bölümü mezunu olmasına rağmen mesleğinin rakamlarıyla değil, bestelerinin notalarıyla mutu olmayı tercih edecek kadar işinden keyif alan bir isim. ‘’Yaptığım müzikten müthiş keyif alıyorum. Dinleyicilerimin de keyif almasını istiyorum. Hayalim müziğim, öykülerim ve şiirlerimle bir dünya kurmak. Dostlarımı da bu keyifli dünyaya ortak edebilirsem, ne mutlu bana’’ vurgusu yapan Umut Şatıroğlu, ‘eşim, üç kızım ve müziğimle son anıma kadar üretmek istiyorum’’ mesajı verdi.

Editör: TE Bilişim