Aylardır beklenen "Dayı: Bir Adamın Hikayesi" filmi 10 Aralık'ta tüm sinemalarda izleyicisi ile buluştu. Filmin İzmir galası ise vizyonun ertesi günü Optimum'da gerçekleşti. 

Optimum Alışveriş Merkezi bir kez daha vizyona giren bir filmin oyuncularını sevenleriyle buluşturdu.

Ufuk Bayraktar, Gizem Karaca, Ahmet Varlı, Timur Ölkebaş  İzmirlilerin coşkulu tezahüratlarıyla sahneye çıktı. Deneyimli sunucu Mustafa Karslıoğlu'nun sorularını içtenlikle yanıtladılar. 


Filme bekliyoruz... 
Ufuk Bayraktar "Umarım filmi beğenirsiniz, biz çekerken çok sevdik, sizlerle buluşmasını çok bekledik. Çok sağlam bir dostluğun, merhamet ve adalet terazisinin bir delikanlıyı nerelere taşıdığını, nasıl bir dostluk yaşadığını, nasıl bir aşkın içinde kaldığını anlattığımız bir film oldu. Tüm insanlarımızı, kardeşlerimizi, büyüklerimizi filmi izlemeye davet ediyoruz."

Keyifli bir süreç... 
Oyuncu Gizem Karaca, "Çok keyifli bir süreçti. Gerçekten içinde bulunmaktan çok mutluyum. Kendi adıma ilk defa böyle bir karakter canlandırıyorum." diye konuştu

70'li Yıllardaki Dostluk ve sevgi
Oyuncu Ahmet Varlı ise filmde eskiden yaşanan ilişkilerin, duyguların, samimiyet hissinin izleyiciye sunulduğunu dile getirdi. Filmde izleyicilerin 1970'li yıllardaki dostluk, sevgi, arkadaşlık, aşk anlamında nostaljik bir yolculuğa çıkacağını belirten Varlı, "Umarım biz bu işe emek veren insanlar emeğin karşılığını, seyirci de umduğunu bulur." dedi.

Şimdi öz çekim zamanı...
Filmin oyuncuları coşkulu seyirci ile bol bol fotoğraf çektirdi. 

Güçlü kadro... 
Ubay Film Yapım ve Zyef Film'in ortak yapımı olan filmin senaryosunu Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk yazdı. Yönetmen koltuğunda Uğur Bayraktar vardı. Filmin oyuncu kadrosunda Ufuk Bayraktar, Gizem Karaca, Ahmet Varlı, Beste Bereket, Turgut Tunçalp, Murat Akkoyunlu, Ümit Çırak, Timur Ölkebaş, Fulya Ulvan, Efe Cevahir Bayraktar, Kadir Toprak Karaman, Banu Fotocan, Kemal Başar, Zafer Diper, Oktay Korunan, Cem Kurtoğlu, Kemal Topal, Kadir Özdal, Ercan Özdal ve Yaman Çeri gibi isimler yer aldı. Film gerçek bir hikayeden beyaz perdeye aktarıldı... 

Konusu... 
Cesareti, merhameti ve adalet duygusu daha küçük yaştayken içine yerleşmiş olan Cevahir (Ufuk Bayraktar), köydeki haylazlıklarından bıkmış olan ailesi tarafından çalışması için İstanbul’da kahvehanecilik yapan köylüleri Seyfi’nin yanına gönderilir. Cevahir'in, birtakım olaylar silsilesiyle kabadayılar alemine girişi ve dillere destan olacak zirveye yükseliş hikâyesi başlar.

Editör: TE Bilişim