Barışka yayınları imzalı, Alper Akdeniz’in kaleme aldığı, yayın yönetmenliğini Aslı Akdeniz’in, editörlüğünü Barış Çelimli’nin yaptığı ‘ Kim Olduğunu Biliyor Musun?’ isimli kitap raflardaki yerini aldı. Kişisel gelişim türünde olan kitabın 27 Mayıs 2022 Perşembe günü, Bornova’da saat 19:30 da Buenas Cafe’da imza günü ve tanıtımı yapılacak.

Kişisel gelişim ve çocuk kitapları konusunda birçok eser kazandırma hedefiyle yola çıktığını söyleyen Aslı Akdeniz,” Barışka Yayınları olarak Türk edebiyatına yeni eserler kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bir sene içinde farklı dillerede eserlerimiz çevrilerek dünyaya açılmayı umuyoruz. 'Kim Olduğunu Biliyor Musun?' yayınevimizin ilk kitabı. Bizler yola çıktık, sizleri de bu yolda yanımızda görmek isteriz.” dedi.

Bugünü kaybetmeme ve anda kalmanın vurgulandığı kişisel gelişim türündeki bu kitap okuyucularına şöyle sesleniyor:

”Şu an elinde tuttuğun bu kitap değil de kalbin olsaydı sanırım tekrar aldığın yere koymazdın. Kalbini tutuyorsun elinde ortalıkta bırakacak değilsin. Kimsesizlerden olma, kimin kimsen yok mu dediklerinde “Benden öte ben var” dersin. Yarının hevesi var içinde biliyorum, yarınla ilgili onlarca hayal taşıyor ayakların onu da biliyorum. Senin bilmediğin şey ne biliyor musun? Yarın sensiz olabilir ama BUGÜN asla. Sen bugünden vazgeçme gel anda kaybolmanın yollarını arayalım. Kendini tanımadan gittiğin bütün sokaklar çıkmaz sanırsın, bilmeden yaptığın yolculuklarda kaybolursan endişe etme. Pusulanı yanına al her zaman. Bu kitap sana pusula olmak için uzun bir yoldan geldi. Git var kendine, aynada gördüğün kişiyle kalbindeki kişi aynı mı? Hadi o zaman yola çıkma zamanı. Sen önden git, arkanda olacağım.”

Editör: TE Bilişim