Tunç ERCİYAS/SON MÜHÜR/ Yatağın insan yaşamındaki kalitesi zamanla daha da anlaşıldı. Yatak yavaş yavaş mobilya sektörünün promosyonu algısından kurtularak başlı başına bir sektör haline geldi. Türkiye’de yatak sektörün oluşmasına öncülük eden marka İşbir, yatırımlarına devam ederek, yatakta mağazacılık konseptinin teknolojinin değişimiyle birlikte orta ve uzun vadede uyku deneyim merkezlerine dönüştürüyor.

Yatırımlar devam edecek

İşbir Genel Müdürü Ahmet Tokeri,  İşbir mağazalarının bir deneyim merkezi haline geldiğini ifade ederek, 197'nci mağazanın kurdelasını kesti. Açılış konuşmasında oldukça heyecanlı gözüken Tokeri, yatırımların devam edeceğini söyleyerek " 197'nci mağazamızı İzmir Alsancak'ta açıyoruz. İnşallah uğurlu gelir. Yatırımlarımız sürecek. İşbir olarak yeni markalarımız ve ürünlerimizle sektörün referansı olmaya devam edeceğiz.Hepimize hayırlı olsun" dedi.

Açılışın renkli konukları

İşbir Reklam Pazarlama Müdürü İpek Öztürk, Voleybol Milli Takımları sponsoru olduklarını vurguladı. Voleyboldaki başarılarımızdan gurur duyduklarını bu konuda sponsorluklara devam edeceklerini söyledi. Kadınların sporda teslim edilmesine desteklemek adına geçtiğimiz günlerde Hakkarigücü Kadın Futbol Takımına da sponsor olduklarını belirtti.  Voleybol Milli Takımı sevilen oyuncularından Mirza ve Efe açılış törenine konuk olarak bol bol fotoğraf çektirildi. Konuklarla sohbet etti.

Yatak alırken dikkat

1968'den beri sektörde hizmet veren İşbir'in Bayiler Koordinatörü Seher Samay'da yatak alırken çok dikkat edilmesi gerektiğini ve kişiye özel yatak ile sağlıklı uyunabileceğini bunun da günlük yaşamın pozitif geçmesini sağlayacağını.mağazalarına gelen müşterilerin istedikleri kadar yatakları deneyip karar verebileceklerini vurguladı.

Editör: TE Bilişim