Açılışa Urla Kaymakamı ve Urla Belediye Başkan vekili Murtaza Tayanç, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Urla Devlet Hastanesi Başhekimi, İlçe Müftüsü,  Mal Müdürü, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili, Oda Başkanları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri, Kızılay İzmir Şube başkanları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Engelsiz Kızılay,  bağışçılar ve Urlalılar katıldı.


Konuşmasında 2015 yılından bu yana yürütülen Hayata Bağlan Projesinden genel olarak bahseden Nurgül Saltık, “Serol Günaydın binanın yapımını, Modist Hakan Akkaya, Elif Melek Dursu, Zeynep Şimşir ve merhum Fatma Özgün iç tefrişini yaparken Barış Sabancı, Cihan Sabancı, Şafak Koç, Bayram Bilge, Şafak Üleştiren, İbrahim Yeşilyurt ve Başar Hasırcı bahçe düzenlemesine katkı koydular.
Tüm bağışçılarımıza, tüm destekçilerimize teşekkür ederiz” dedi.


Etkinlik Engelsiz koro müzisyenlerinin sunumuyla başladı, Engelsiz defile ve ardından yapılan konuşmalar ile devam etti. Açılışı Urla Kaymakamı, Kızılay Genel Başkan Yardımcısı, Yönetim Kurulu üyeleri  ve Serol Günaydın kurdele kesimiyle gerçekleştirdiler.

Editör: TE Bilişim