Urla Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama, sathi kaplama ve kilit parke çalışmaları hız kesmeden sürüyor. İlçenin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye, vatandaş odaklı hizmetlerine devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin Yenikent Mahallesi Sarı Zeybek Sokağında sıcak asfalt serim çalışması, Çamlıçay ve Şirinkent Mahalleleri 5298/1 sokağında sathi kaplama ve Atatürk Mahallesi 2200, 2202 ve 2243 sokaklarında ise kilit parke ile kaldırım çalışmasını gerçekleştiriyor.

Yapılan çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve mahalle muhtarlarıyla yerinde inceleyen Belediye Başkan v. Murtaza Dayanç, “Şuan Urla’nın dört bir yanında ekiplerimiz durmadan çalışıyor. İnşallah kısa sürede tüm yollarımız daha sağlıklı ve daha güzel olacak. Vatandaşımız ve Urla’mız her şeyin en iyisini hakkediyor” dedi.

VATANDAŞ MEMNUN

Yıllardır yapılmayan yolların düzenlendiği görmek bizleri çok mutlu etti diyen mahalle sakinleri, “Yollarımız çok kötüydü. Çok kısa bir sürede yapılan çalışma ile yollar sağlıklı duruma geldi. Belediyemize ve Kaymakamımıza çok teşekkür ederiz” dedi. 

Editör: TE Bilişim