PANDEMİYE RAĞMEN 400 EK İSTİHDAM

Tuğba Kuruyemiş BÖLGE MÜDÜRÜ ERMAN ÇELEP, Türkiye genelinde 94. Mağazamızı Kemalpaşada açmanın mutluluğu içerisindeyiz. 2020 Mart ayında tüm dünyayı etkisi altına  alan Pandemi süreci içinde son 1 yılda 10 yeni mağaza açarak FABRİKAMIZDA 250, Mağazalarımızda ise 150 kişiyi daha bünyemize kazandırırak Pandemi döneminde oluşan işsizliğe de Tuğba Kuruyemiş olarak karşı durmaya çalışıyoruz.
TUĞBA Kuruyemiş in böylece 2021 yılı Mayıs Ayı itibariyle bünyesinde çalışan toplam personel sayısını 1100 ün üzerine çıkarmıştır.

FABRİKADAN TAPTAZE SEVKİYAT 
Tuğba Kuruyemiş Bölge Müdürü Erman ÇELEP ,
Aydın da yaklaşık 35.000 metrekarelik Fabrikalarımızda üretim ekibimiz  ile Ürünlerimizi En Üst Düzey Kalite Anlayışı ile üretip tüm mağazalarımıza taptaze olarak sevk ediyoruz. Yaklaşık 700 çeşit ürün kalemi bulunduğunu belirten ÇELEP,
Kuruyemiş ten Baharata , Lokumdan El Yapımı Dolgu Çikolataya kadar ürünlerimiz kendi fabrikamızda üretilerek Mağazalarımızda Müşterilerimize ulaşması sağlanmaktadır.

ULUSLAR ARASI ÖDÜLLÜ LEZZETLER ÇOK TALEP GÖRÜYOR 
Tuğba Kuruyemiş Bölge Müdürü Erman ÇELEP , 2019 yılında Fıstık Ezmesi 2020 yılında Fındık Ezmesi ürünleri ile BELÇİKANIN BRÜKSEL ŞEHRİNDE yapılan Üstün Lezzetli Ürünler yarışmasından ödüller ile dönmenin ve bu ödüllü ürünler sayesinde yaratılan ek istihdamlarında mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

YENİ MAĞAZALAR YOLDA
Son 1 yılda açılan 10 yeni mağazamıza ek olarak 4 Mayıs Salı Günü Kemalpaşa Mağazamız ile uzun zamandır bizi bekleyen Kemalpaşa halkıyla buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 
İzmir-Kemalpaşa mağazamızın asıl açılışını pandemiden sonra yaparak pandemi döneminde 11. Mağazamızı toplamda ise 94. Mağazamızı açarak süreçte oluşan işsizliğe karşı işletmemiz ve çalışanlarımız İle açtığımız mücadele de bir adım daha atmış olacağız.

Editör: TE Bilişim