Yoğun bir katılımın sağlandığı toplantıya salona sığmayan parti teşkilatı ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının ön planda olduğu toplantıda 2023 ve 2024 hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam mesajı verildi.

Büyük bir coşkuya sahne olan toplantıda konuşan AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman GÜNAYDIN, 
Torbalı Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantımızın partimiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını Allah’tan diliyorum.
Kuruluşundan bugüne Torbalı teşkilatlarımızda görev alan tüm arkadaşlarımıza gayretleri, emekleri, sadakatleri için şükranlarımı sunuyorum. Bu kardeşlerimizden darı bekaya uğurladıklarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

AK Parti, sıradan bir siyasi teşekkül değildir. Bizler bir büyük davanın sevdalısı insanlar olarak burada bir aradayız. Türkiye nasıl binlerce yıllık devlet tarihimiz içindeki son halka ise, AK Parti de bu büyük davanın günümüzdeki en önemli temsilcisidir.
AK Parti maziden atiye yolculuğumuzun altın halkalarından biridir; tabii bu durum sorumluluğumuzu daha da artırıyor. AK Partide siyaset yapmak demek, öncelikle bu sorumluluğu üstlenmeye talip olmak demektir.
Bugünlere, yılın her gününü, günün 24 saatini bu davaya hizmete adayan büyüklerimizin, kardeşlerimizin gayretleriyle geldik. Gelecek nesillere daha büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak, medeniyetimizi yeniden yükseltmek istiyorsak, bizlerin de aynı anlayışla çalışması gerekiyor.
Görevimiz ne olursa olsun, hepimiz öncelikle bu davanın bir neferiyiz.

Bizler de bu anlayışla bu inançla göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemizi karış karış dolaşarak 60. Mahallemizin her bir köşesini arşınlayarak, hemşehrilerimizle buluşuyoruz. İnandığın Yolda Yürü Anlayışıyla, dur durak demeden, hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. 
Demirci ‘den Göllüceye Dağtekke’den Kaplancıka, Ayrancılar’dan Subaşıya, adım adım her mahallemizi dolaşacağız ve hemşehrilerimizle kucaklaşacağız.
 
Yürüdüğümüz bu yolda, en büyük önceliğimiz 2023 seçimleridir. Şu an tek rotamız 2023. TORBALI TEŞKİLATI  olarak tüm heyecanımızı, gayretimizi, enerjimizi SN. CUMHURBAŞKANIMIZI, CUMHUR ittifakını Torbalı’da birinci yapmak. Durmadan, yorulmadan çok çalışacağız.

2019 yerel seçimlerinde, Torbalı’da partimizin oyunu 31 binlerden 48 binlere çıkartmamıza rağmen üzücü bir sonuç yaşadık. 
Yaptığımız mahalle ziyaretlerinde, hemşehri buluşmalarında, Torbalı halkının AK Belediyeciliği özlediğini, AK Belediyeciliği mumla aradığını görüyoruz. Vatandaşlarımızın sitemleri , özlemleri ve beklentileri üzerimizdeki yükü daha da arttırıyor. 
Maalesef Torbalı Belediyesi bizim dönemimizde yaptığımız eserlerin bakımını yapamıyor.
Torbalı Belediyesinin 2,5 yıllık icraatlarını sayacaksak.
Sürekli Enkaz ve Borç edebiyatı
Yarım bırakılan Belediye binası,
Çürümeye terk edilen Millet Bahçesi,
Garibanın umut kapısı ve şimdi kapatılan Sosyal Market,
Hasta olanın yol arkadaşı şimdi işlemeyemez hale gele Evde sağlık,
Plansız, programsız İlçemizi perişan hale getiren yol çalışmaları..

Yiğit düştüğü yerden kalkar şiarıyla birbirimize kenetleneceğiz, dünü dünde bırakıp Çok çalışarak Cumhur İttifakı olarak önce 2023’te, daha sonra da Allah’ın izniyle 2024’te yeniden birinci parti olacağız, Torbalı’da yeniden yerel ve genel iktidarı bir araya getirip ilçemizin ihtiyacı olan hizmet ve yatırımları hep birlikte Torbalı’mıza kazandıracağız.
Gün birlik ve beraberlik günüdür. Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Türkiye’nin büyümesini ve gelişmesini istemeyen bütün güçler karşımızda birleşmiş durumda. Böyle bir ortamda, AK Parti ailesi olarak bizlere yakışan kişisel küskünlükleri, dargınlıkları bir kenara bırakıp, el ele, omuz omuza vermek, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde sahaya inmektir.
Sözlerime son verirken her daim yanımızda olan ve göğsümüzü gere gere her yerde Torbalının evladı dediğimiz Mahmut Atilla Kaya’ya cok teşekkür ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, bugün bizleri yalnız bırakmayan siz değerli teşkilat mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Allah’ın selamı ve selameti üzerinize olsun…” dedi.

Editör: TE Bilişim