Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İzmir Karabağlar’ın Uzundere Mahallesi’nde inşa edilen 285 konutu açık artırma ile satışa sundu.

Bu bölgeden ev veya iş yeri almak isteyenler, %40 peşinat ve 120 ay vade ile sahip olabilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre konut ve iş yerleri 6 ay içerisinde teslim edilecek.

Başvuruların 25 Ağustos’ta başladığı açık artırma ile ilgili bankacılık işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. tarafından yürütülüyor.

Açık artırma 9 Eylül’de  

İzmir’deki toplu konut açık artırması 09 Eylül Perşembe günü saat 11.00’de İzmir Balçova Termal Otel Kardelen Salonu ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda yapılacak. Ayrıca www.emlakyonetim.com.tr internet adresinden canlı yayınla katılım sağlanabilecek.

25 Ağustos’ta başlayan başvurular, 9 Eylül Perşembe günü dâhil olmak üzere son güne kadar tüm Türkiye Halk Bankası şubelerine yapılabilecek.

Karabağlar’ın Uzundere Mahallesi’ni daha fazla yeşil alana kavuşturularak deprem ve sel gibi doğal afetlerin yıkıcı etkilerine karşı güçlendirilmesi hedeflenen projeyle bölgede ekonomik canlanma da amaçlanıyor.

Konutların yanı sıra iş yerlerinin de yer aldığı kentsel dönüşüm projesi bölge halkı tarafından da heyecanla bekleniyor.

Editör: TE Bilişim