CHP'den ayrıldıktan sonra "Memleket Hareketi"ni başlatan ve 19 Mayıs'ta Memleket Partisi'nin kuruluşunu açıklayan Genel Başkan Muharrem İnce, yarın, partisinin İl başkanlığı binasının açılışını yapmak amacıyla İzmir'e geliyor. İnce, saat 15.00'teki törende, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan İl Başkanlığı binasının kurdelesini kesecek.

ESNAF ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Bu arada Muharrem İnce'nin programı netleşti. Seçim otobüsüyle İzmir'e geleceği öğrenilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, otobüsün üzerinden İzmirlilere seslenecek. Daha sonra partililerle birlikte Cumhuriyet Meydanı'ndan Alsancak'a yürüyüş gerçekleştirecek olan İnce, Alsancak bölgesinde esnaf ziyaretlerinde bulunacak. Bu ziyaretin amacının, MHP İzmir İl binasının açılışını yapmak olduğunu belirten İl Başkanı Cüneyt Oğuz, şu bilgileri verdi:

İLK AÇILIŞI, İZMİR'DE YAPACAK

"Genel başkanımızın açılışını yaptığı ilk İl binası, İzmir olacak. Yani meşaleyi İzmir'den yakacağız. Genel başkanımız daha sonra ikinci olarak Van'daki parti il binamızı törenle açacak. Muharrem Bey'in İzmir'den yola çıkmış olması, İzmir'e ve İzmirlilere verdiği önemi açıkça gösteriyor. Bu, İzmir için, bizler için çok önemli. Seçim otobüsünden vereceği mesajlar dışında basın mensuplarıyla ayrı bir toplantı yapmayı düşünmüyoruz. Bize destek veren vermeyen tüm İzmirlileri Cumhuriyet Meydanı'ndaki il binamızın açılış törenine bekliyoruz."

Editör: TE Bilişim