Pandemi nedeniyle ertelenen genel kurul toplantısının henüz yapılmayışı ve birçok partilinin genel kurulu istemesinden dolayı AK Parti Selçuk'ta parti içi muhalefetin giderek arttığı gözlemlendi.  Öte yandan yaklaşık bir yıldır atama kararıyla göreve getirilen AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu'nun, partisinin seçilmiş üç meclis üyesini her ay gerçekleşen belediye meclis toplantısına katılmayarak yanlız bırakması kafalarda soru işareti yarattı. 

Zaman zaman sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla tepkileri üzerine toplayan Girbiyanoğlu'a kendi partililerinden de tepki geldi. Randevu alan ve ilçe başkanı ile görüşebilmek için partiye giderek saatlerce kapıda bekletildiklerini ifade eden bazı partililer, göreve geldiği günden bu yana meclis toplantılarına da katılım sağlamayan Girbiyanoğlu'na tepkili olduklarını kaydettiler.

MECLİS ÜYELERİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Nisan ayı Meclis toplantısı öncesi Partisinin ve Cumhur İttifak'nın Belediye Meclis üyelerini makamında ağırlayarak istişare yaptıklarını belirten Girbiyanoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Cumhur İttifakı Grubumuzun birbirinden kıymetli Meclis Üyeleriyle istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Kıymetli Meclis Üyelerimizle birlikte, Selçuklu hemşehrilerimize daha iyi hizmetler kazandırmak için durmak nedir bilmeksizin çalışmaya devam edeceğiz"

Editör: TE Bilişim