RADYO EGE-EYLEM ASLAN/Dünyanın en eski mesleklerinden biri olan masal anlatıcılığı günümüzde pek çok alanda varlığını sürdürmeye devam ediyor.

Gelişen ve değişen hayat şartlarına uygun olarak geleneksel bilgilerin ışığında anlatıcılık sanatını hem bir sahne sanatı olarak ele alan yeni nesil İzmirli anlatıcılar, bu cumartesi Masal Fabrika’da buluşuyor.

Atalardan miras bilgiyi, geleceğe aktarırken, doğal olanı koruma ilhamıyla yola çıkan Iva Natura-Laber Kimya bu yıl ilki gerçekleşecek olan festivalin ev sahibi.

18 Eylül 2021 Tarihinde Masal Fabrika’da gerçekleşecek olan ‘’Masal Festivali’’ üzerine gerçekleşen sohbette Türk Popunda yer alan ‘’masal’’ şarkıları da eşlik etti.

Festival, yetişkinler ve çocuklar için ayrı iki etkinlik şeklinde gerçekleşecek. Yetişkinler için olan kısımda; masal anlatımı, güzellik bitkileri tanıtımı, seminerler ve müzik dinletisi olacak. Çocuklar için hazırlanan etkinlikte ise masal anlatımı, bitki tanıtımı ve parfüm yapım atölyesi olacak.

‘’Güzel olan her zaman iyi olmayabilir ama iyi olan her zaman güzeldir’’ sloganı ile yola çıkan festival hakkında ayrıntılı bilgi almak ve katılmak isterseniz https://www.masalfestivali.com/ adresinden katılım sağlayabilirsiniz

Editör: TE Bilişim