2010 yılında Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı tarafından başlatılan, 11 yıllık bir mücadelenin sonucu açılacak olan ve ‘2'nci çevre yolu’ olarak bilinen Kuzey Kentsel Gelişme Alanı’na  ilişkin imar uygulaması süreci tamamlanarak tapular çıkmaya başladı. 

KARAKAYALI VE KEMALPAŞALILAR TAKDİR ETTİ

Hayırsever İlkcoşkun, imara açılacak arazi tapusunu bağışlama kararını Başkan Karakayalı ile paylaştı. İmara açılacak bölgede arazisi bulunan Hayırsever İlkcoşkun'un örnek hareketi Başkan Karakayalı ve Kemalpaşalılar tarafından takdirle karşılandı. İlkcoşkun, geçmiş yıllarda, ilçede bulunan 75.yıl İlkokul ve ortaokulun bulunduğu araziyi de bağışlamıştı.

“ONURLU DAVRANIŞI İÇİN TEBRİK EDERİM”

Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Karakayalı, Kemalpaşalı eğitim gönüllüsü ve hayırsever Cihangir İlkcoşkun'a teşekkür ederek “Sevgili Cihangir İlkcoşkun'u bu onurlu davranışı ve eğitime verdiği destek dolayısıyla tebrik ediyorum.  Kendisi eğitim gönüllüsü bir arkadaşımız.  1998’den 2002 yılına kadar Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevi yaptığımda eğitim seferberliğinin olduğu bir dönemde 30 derslik bir okul için hiç tereddüt etmeden Cihangir Bey’e gittim. Kendisinin kabülü ve bağışıyla devletimiz 30 derslikli, modern bir okul yaptı. Belediye Başkanlığım döneminde ise Kuzey Kentsel Gelişme Alanı’nda 6 bin metrekarelik arsayı Kemalpaşa’nın ihtiyacı olan Fen Lisesi için bağışladı. Milli Eğitim Bakanlığımız ile birlikte okulumuzu inşa edeceğiz. Her konuda desteklerini sunan Sayın Kaymakamımız Musa Sarı’ya ve eğitim konusunda her zaman hassasiyet gösteren Cihangir İlkcoşkun’a teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

“ÖNCE SAĞLIK SONRA EĞİTİM”

Başkan Karakayalı’nın ardından duygu ve düşüncelerini aktaran eğitim gönüllüsü İlkcoşkun bu arsayı Fen Lisesi yapılması için bağışladım. Kaymakamlık, Vali ve Belediye Başkanımız huzurunda protokol gerçekleştirmiştik. Kemalpaşa’da eğitim ve sağlık için bağışlarımı yapmaya devam edeceğim. Başkanımız kendi gayret ve çalışmalarıyla ilçede 17 okul yaptırdı. Kendisine şükranlarımı sunuyorum. Kemalpaşamıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim