Ulaşılan bilgiler arasında; eve giren vatandaşlar bir kişinin hareketsiz biçimde yattığını gördü. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilmişti. Ekiplerce yapılan kontrolde, Sercan B'nin (22) hayatını kaybettiği belirlenmişti. Sercan B'nin cansız bedeni, incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Kemalpaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırılmış ve gerekli incelemeler başlatılmıştı.

Son Mühür muhabirleri, “Sır” gibi gerçekleşen bu ölümün detaylarını öğrenmek için olayın gerçekleştiği binada ofisi bulunan, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli’yi aramış;” Konu hakkında hiçbir bilgim yok. Ne olduğunu bilmiyorum. Zaten şu anda İzmir’deyim. Onun için bilgi vermem doğru olmaz” şeklinde de görüş almış ve aktarmıştı.

“Henüz otopsisi çıkmadı”

Son Mühür Muhabirlerinin aldığı bir son dakika bilgisine göre, merhum o gece eve arkadaşlarıyla gelmiş. Sercan B’nin fenalaştığını gören arkadaşlarının 112 sağlık ekibini aramasıyla, gencin ölümü gerçekleşmiş. Gencin, alkol veya uyuşturucu almış olabileceğinden süpheleniliyor.  Olayla ilgili otopsi raporunun henüz çıkmadığı öğrenildi.  Şimdi gözler, adli tıptan gelecek otopsi raporunda…

Editör: TE Bilişim