Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu’nun İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığına atanması nedeniyle bir yemek verildi. HSYK’nin yaz kararnamesi ile Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığına, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hasan Dalak Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına atanmıştı. Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hasan Dalak için Best Western Premier Karşıyaka Otel’de bir veda yemeği programı düzenlendi.
Başsavcılar için verilen veda yemeği programına Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Hakan Tolungüç, Tersane Komutan Deniz Kıdemli Albay Korkut Şen, Best Western Premier Karşıyaka Otel Sahibi Abdullah Savranoğlu ve eşleri ile Karşıyaka Başsavcı Vekilli Hasan Dalak, İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Coşkun, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Otelin Genel Müdürü Zeki Balcı katıldı.
Yemekte konuşan Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hasan Dalak ile çalıştıkları için çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi. “Başsavcılarımızla yaklaşık dört yıldır çok güzel anılarımız birikti. Kendileri ile tanışmak ve çalışmanın mutluluğunu yaşadık.”
Kaymakam Çalışır, yemek organizasyonu için Best Western Premier Karşıyaka Otel Sahibi Abdullah Savranoğlu’na teşekkür etti. Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu’da yaptığı konuşmada; Karşıyaka’da çalışmanın farklı bir duygusunu yaşadığını belirterek şöyle konuştu. “Yedi yılı aşkın süredir görev yaptığım Karşıyaka’da gerek Karşıyaka’daki kamu ve özel kurum yöneticileri ile gerekse Karşıyakalılarla çok güzel bir çalışma süremiz oldu. Buradan herkese teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim