SON MÜHÜR-KAZİM BOZKURT/İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen olayda, partinin giriş kapısında bulunan Meral Akşener fotoğrafının gözleri bıçakla oyuldu, partinin logosunun üzerine çarpı işareti atıldı.

Savcılığa suç duyurusunda bulunan İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanı Şadiye Uçar Aşçıoğlu, bunun üçüncü saldırı olduğunu söyledi. Başkan Aşçıoğlu, “Hafta sonu, voleybol maçlarına destek olmak için partide yoktuk. Saat on gibi kapıyı açtığımda bu saldırıyı gördüm, ifademi de o şekilde verdim. Bu saldırıyı, sosyal medya hesabımda paylaşıp kınadım. Bunu yapan kişi, Seferihisar’dan birisi, yakınlarda. Kim olduğunu bilebilsek onun üzerinde karara yürüyeceğiz” şekline konuştu.

İkinci defa gelmiş!

Sosyal medyada paylaşımı yaptıktan sonra, saldırganın tekrardan gelip, kapıdaki görselde Meral Akşener’in gözlerini oyduğunu belirten Başkan Aşçıoğlu, “Kimin geldiği meçhul. Altımızda kahvehane var, giren çıkan belli olmuyor. Saldırgan tekrar gelip Meral Hanım’ın gözünü oyuyor, rozetindeki ay yıldızı oyup tekrar kayboluyor. Ben şikayet etmekten artık uyandım. Emniyet müdürüyle görüştüm, ekip gönderip fotoğrafını çeksinler dedim. Çakıyla gözlerini oyup, çakmakla yakmışlar” ifadelerini kullandı.

İki yıl önce de saldırıya uğradık

İki yıl önce Anneler Günü’nde de benzer bir saldırıya uğradıklarını belirten Başkan Aşçıoğlu, pazar günü ofiste kimsenin olmadığını, partililerin parkta annelere çiçek dağıttığını aktardı. Başkan Aşçıoğlu, “Önceki saldırıda da suç duyurusunda bulunduk, fakat kameraların olmaması sebebiyle takipsizlik kararı verildi. Bulunamadı. Şimdi, askeri gazinonun köşesinde kamera var, oradan takip etme durumu var. Ama bizim partimiz binası oturma yeri olduğu için, giren çıkan çok. Üç güne kadar kamera taktırmayı düşünüyorum partiye, kim yakalanırsa ağır ceza mahkemesine gönderilecek, kamu malına zarar verdiği için” sözleriyle, yaşanılan durumu aktardı.

Editör: TE Bilişim