SON MÜHÜR/Güzelbahçe'de İYİ Parti ile AK Parti arasında bir afiş krizi yaşanıyor. Yalı Mahallesi'nde 3 katlı bir binada bulunan ilçe başkanlıkları arasında uyuşmazlık sorunu baş gösteriyor.

 İYİ Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığı'nın parti tabelası bulunduğu yöne, üst kat komşusu AK Parti İlçe Başkanlığı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pankartının asılması, partililerin tepkisine yol açtı.

Bunun üzerine İYİ Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Afet Albaş, yazılı bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

"Söz konusu şahıs mahallemizde ve çevremizde tanınan bir şahıstır zira sadece bize değil çevre esnafa ve vatandaşlara da müteaddid kereler sözlü ve fiziksel saldırılarda bulunmuş olup hakkında devam eden pek çok soruşturma bulunmaktadır.

Bizim İlçe teşkilatımızın üst katında oturan bu şahıs önceleri partililerimize sözlü saldırılarda bulunmuş daha sonra ise Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in posterine zarar vermiştir. Başlarda komşuluk hukuku gereği kendisi ile konuşarak sorunları çözmeye çalışsak da saldırıların devam etmesi üzerine kendisi hakkında bir kaç kez şikayetçi olmak durumunda kaldık. Hali hazırda bu şahıs hakkında bizlere ve Sayın Meral Akşener’e karşı sarf ettiği sözler nedeni ile dava açılmış olup yargılama devam etmektedir.

Ancak bizim şahıs hakkında pek çok şikayetimiz olmasına karşın sadece bahsettiğim dava açılmış diğer şikayetlerimize ilişkin tatmin edici bir gelişme yaşanmamıştır.

Son olarak bu şahıs İlçe teşkilatımızın tam üst katına denk gelen balkonundan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘a ait bir poster asmak sureti ile hem bizim hanemizin alanına müdahale etmiş hem de tabelamıza zarar vermiştir. Elbette bizim Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanının posterinin asılması ile ilgili bir sorunumuz yoktur. Bizim şikayetimiz bu posterin şahsın farklı amaçlarına alet edilmesi ve bizleri taciz etme aracı olarak kullanılmasındadır.

Mala zarar vermekten dolayı gerekli yerlere şikayetimiz yapılmış olsa da halen bu poster yerinde durmakta ve herhangi bir yasal işlem yapılmamaktadır.

Eminiz ki Sayın Cumhurbaşkanı da posterinin kişisel gizli amaçlar için kullanılmasını istemeyecektir, bu şahıs Cumhurbaşkanının resmini kullanarak bizleri taciz etmeye çalışmaktadır.

Biz şikayetimizi yaptık bundan sonra da bu yasal sürecin takipçisi olacağız.Kuruluş aşamamızdan ve pek çok engelleme ile karşılaşmış bir parti olarak Hiçbir kaba kuvvetin bizi yıldıramayacağını da bu vesile ile belirtmek isterim"

Editör: TE Bilişim