AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, basın mensuplarını unutmadı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle ilçede yayın yapan yerel gazetecilerle bir araya gelen Günaydın, basın mensuplarının Gazeteciler Günü’nü kutladı. Düzenlenen etkinliğe gazetecilerin de ilgisi yoğun oldu.

GÜNAYDIN’DAN KUTLAMA MESAJI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle bir de kutlama mesajı yayınlayan Günaydın, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle, güzide ilçemizde faaliyet gösteren birbirinden kıymetli basın mensuplarımız ile bir araya geldik. Yaşadığımız bilgi çağında kamuoyunun doğru haberlere ve güncel bilgilere vakit kaybetmeksizin ulaşabilmesi kuşkusuz büyük önem taşımaktadır. Gelişmeleri en hızlı şekilde, tarafsız bir dille ve meslek ilkeleri çerçevesinde kamuoyu ile paylaşan gazetecilerimiz bu konuda büyük bir sorumluluk üstlenmektedirler. Kuşkusuz demokrasilerin vazgeçilmez unsularından ve devlet ile kamuoyu arasındaki kesintisiz iletişimi sağlayan basın yayın organları, dürüst ve özverili gazeteciler sayesinde ayakta kalmakta ve toplumun güvenine layık olmaktadırlar” dedi

“BASIN ÇALIŞANLARI HEPİMİZİN GÖZÜ, KULAĞI VE SESİDİRLER”

Dünyanın her köşesinde olduğu gibi ülkemizde ve İlçemizde kamuoyunu aydınlatmak amacıyla ter döken basın çalışanları, hepimizin gözü, kulağı ve sesi olma görevini en zor koşullar altında bile başarıyla yerine getirmektedirler diyen AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Bu vesileyle, yoğun mesai ve fedakarlıklarla mesleğini en iyi şekilde yerine getiren başta Torbalı’mızdaki gazetecilerimiz olmak üzere ülkemizdeki bütün basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, meslek hayatlarında kendilerine başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim