Yapılan son CHP Gençlik Kolları Kurultayı’nda, CHP’li gençlerin genel başkanı seçilen Gençosman Killik ve Gençlik Kolları MYK üyeleri, MYK toplantısını İzmir’de gerçekleştirdi. İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı Burak Kotan’ın daveti üzerine CHP İzmir İl Başkanlığında yapılan toplantı öncesinde, Killik ve beraberindekiler CHP İzmir İl Başkanı Yücel’i ziyaret etti.

KİLİK: İZMİR KİMLİĞİ VE DURUŞUYLA ÖZEL BİR ŞEHİR

Ziyarette konuşan Gençlik kolları genel başkanı Killik, CHP İzmir il başkanlığı görevinde Deniz Yücel gibi, genç ve başarılı bir ismin olmasının örgütteki gençler için bir motive kaynağı olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü;

Gençlik kolları Merkez Yönetim Kurulu olarak İzmir’de bulunmaktan çok mutluyuz. İzmir hem kimliği hem de bu kimliğe yakışan duruşuyla çok özel bir şehir. CHP İzmir il başkanımız Sayın Deniz Yücel, gençliği ve iki dönemdir üstlendiği il başkanlığı görevindeki başarısıyla, bizler için hem çok iyi bir örnek hem de çalıştığımızda nerelere gelebileceğimizin göstergesi. Sayın il başkanımızda gençlerin ne istediğini, neler yapabileceğini çok iyi analiz edebilecek, gençlerle empati kurabilecek bir yaşta. Bu ziyaret vesileyle, il başkanımızın önderliğinde partimize kazandırılan yeni il binamızın örgütümüze ve İzmir’e hayırlı olmasını diliyorum. Partimize ve İzmir’e yakışan bir parti merkezi kazandırılmış. Bu yeni merkez, iktidara koşan örgütümüz için de ayrıca moral kaynağı olacaktır.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel’de, “tüm çabalarının yarının sahipleri olan gençlere daha adil, daha huzurlu ve refah içinde bir ülke bırakmak olduğunu” ifade ederek, Gençlik Kolları MYK’sının toplantı için İzmir’i seçmesinin önemine vurgu yaptı. Yücel, şunları söyledi;

YÜCEL: TEK ADAM REJİMİNDEN KURTULUŞUMUZ GENÇLER SAYESİNDE OLACAK

Öncelikle Sayın Genel Başkanımızı bir kez daha bu önemli makama seçildiği için tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Öylesine zamanlardan geçiyoruz ki, gençlerimizin bu ülkeye yaşatılan dayatmaların, tek adam rejiminde ısrar eden saltanat ve saray meraklılarının, liyakatsizliğin ve halkın kurtuluş çığlıklarının farkında olması çok çok önemli. Büyük bir memnuniyetle söylüyorum ki, gençlik kollarımızın genel başkanı Sayın Killik ve yönetiminin bu farkındalığın ötesinde, korkusuzca yürüttükleri büyük bir mücadele var. Ülkede ki gençler arasında yaratılan ayrımcılığa ve adaletsizliğe karşı duran, KPSS sınavları sonrası yapılan mülakatlarda gençlerin gasp edilen haklarına ve geleceklerine sahip çıkan, üniversitelerine saraydan yapılan liyakatsiz atamalara meydanlarda dur diyen bir gençlik kollarımız var. İzmir il gençlik kollarımızda, yürüttüğü çalışmalar ve yaptığı eylemlerle bu yolda önemli bir mücadele örneği veriyor. Gençlik kollarımızla İzmir’de çok uyumlu bir çalışmamamız var. İktidara gelmemize sayılı günler kala, en büyük enerjimiz olan gençlerimizin bu büyük mücadelesi bizlere de güç veriyor. Halkın gerçeklerine, yoksulluğuna, açlığa ve gençlerin özgürlük, adalet ve iş isteğine kulaklarını ve sarayının kapısını kapatmış bir tek adam ve onun adaletsiz, yasa tanımaz ve halkı ezen talimatlarına itirazsız boyun eğen şürekasının saltanatına son verecek olanlar, öncelikle gençlerimizdir. Gençlerimiz adına verilecek bu mücadeleye liderlik eden Sayın Gençosman Killik’e ve yönetimine güveniyoruz.  Tek adam rejiminden ve AKP iktidarından kurtuluşumuz onların mücadeleleri sayesinde daha da hızlanacaktır.

KOTAN: DAHA FAZLA GENÇ ÜYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan’da, davetini geri çevirmeyerek İzmir’e gelen gençlik kolları genel başkanı Gençosman Killik ve MYK üyelerine teşekkür ederek “ Sayın genel başkanımızın katılımıyla ilçe başkanlarımız ve gençlik kolları örgütümüz ile bir araya geldik. İzmir’de ana kademe yönetimimizle gençlik kollarımızın çok iyi bir uyumu var. İl başkanımız Deniz Yücel her konuda bizleri destekliyor. Genç üye açısından birçok ilden daha iyi durumdayız ama bunu da yeterli görmüyoruz. Daha fazla gence ulaşmak ve parti üyesi yapmak için çalışmalarımız sürecek” dedi.

Editör: TE Bilişim