CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, geçen hafta Cuma günü, ilçede kurulması planlanan mermer ocağına dikkat çekmek için yarı çıplak bir kadın görseliyle sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuştu

Paylaşım kamuoyunda eleştirilere neden olurken, ğazartesi günü olağanüstü toplanan CHP İl Yönetim Kurulu, Şenoyar’ın görevini sonlandırmıştı.

Yeni başkan kim olacak?

Şenoyar’ın görevine son verilmesinden sonra dikkatler, ilçeye atanacak ismin kim olacağına çevrildi.

Alınan bilgilere göre, CHP İzmir İl Yöneticileri Hüseyin Kızılkaya ve Cumhur Dereli dün atanacak ismin belirlenmesi için ilçede birtakım görüşmeler yaptı.

İlçe başkanlığının anahtarını Şenoyar’dan alan yöneticilerin, başkanlığın Tire Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili’ne teslim edildiği bildirildi.

Yöneticilerin, ilçeye atanacak ismin belirlenmesi için sıkı bir şekilde çalıştığı vurgulanırken, ilçe başkanlığında partililerle görüştükleri belirtildi. Yöneticilerin aynı zamanda, Savaş Ağan ve Ali Gemici gibi partinin deneyimli isimlerinden de fikir alındığı aktarıldı.

Eski başkanın ismi geçiyor

Görüşmelerden sonuç alınması halinde, ilçeye atamanın yarın yapılacağı bildirilirken, geçici başkanlık için ilçe eski başkanları İsmail Güleç, Nejat Bozkurt ve Şenol Sardoğan’ın isimlerinin geçtiği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim