Son Mühür/ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemalpaşa İlçe Danışma Kurulu, Dere Mesire Alanı’nda gerçekleşiyor.


Örgütün yaptığı çalışmaların değerlendirileceği ve yapacağı çalışmaların masaya yatırılacağı toplantıya; CHP İzmir Milletvekilleri Kani Beko,  Prof.Dr Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı  Ahmet Cemil Balyeli, ilçe yöneticileri, ilçe kadın ve gençlik kolları yöneticileri, il yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.
Toplantının başına açık kısmında  konuşan CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Av. Ahmet Cemil  Balyeli, “Kemalpaşa İlçe örgütü olarak, kimsesisizlerin kimsesi olmak için varız. İktidara hazırız. İktidarı almak için hep birlikte mücadele etmeliyiz. ” derken Belediye Başkanı Karakayalı ise, “ Bugün örgütümüzle önemli bir toplantı için bir araya geldik. Hepinize sevgiler ve saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.


İlk kürsüye çıkan CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır: 
"Danışma kurulumuzun   ilçemize, ilimize ülkemize ve aslında insanlığa yaşama dair iyilikler ve yararlar getirmesini diliyorum" dedi.
Divan Başkanı seçilen Atilla Sertel " Siz geçen yerel seçimde kimsenin tahmin edemeyecegi bir başarı elde ettiniz.  Kemalpaşa örgütü olarak bütün baskılara rağmen bir karanlık dünyayı yıktınız. Siz aslında mücadeleniz ile Türkiye e ışık tuttunuz. O gün itirazlar oldu.  Hakkınızı korudunuz. Ananızın sütü gibi helal olan yerel yönetimi tekrar kazandınız. Bunu çok önemsiyoruz." diye konuştu.
Ardından Danışma Kurulunun basına kapalı bölümüne geçildi.

Editör: TE Bilişim