İzmir'in Bornova ilçesinde devrilen ve sürüklenen kamyonun motosiklet ve otomobile çarpması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı.

Manisa'dan İzmir'e giden Hasan Baran'ın kullandığı 45 LE 093 plakalı kamyon, Sabuncubeli Geçidi Çiçekliköy kavşağı yakınlarında kontrolden çıkarak Murat Erdoğan'ın kullandığı 35 S 9149 plakalı motosiklete çarptı.

Ardından bariyerlere çarpıp refüjü aşan ve karşı şeride geçen kamyon, devrildikten sonra sürüklenerek Yekta Eroğlu idaresindeki 35 ANJ 637 plakalı otomobile çarptı.

Yoldan geçenlerin çağrısıyla kaza yerine itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Erdoğan ve kamyon sürücüsü Baran, hastaneye kaldırıldı. Baran'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kazadan yara almadan kurtulan otomobil sürücüsü Yekta Eroğlu, çok korktuklarını, büyük tehlike atlattıklarını söyledi.

Kamyondaki yolcu Mustafa Yıldızhan da kamyonun eğimli yolda birden hızlandığını ve şoförün kontrolünü kaybettiğini belirterek, "Şoför dengeyi kaybedince sağa sola yalpalayarak gitmeye başladık. Sonra bariyerlere çarpa çarpa karşı şeride geçtik ve yan yattığımızı hatırlıyorum. Çok büyük korku yaşadık, indim kamyondan sağıma soluma baktım. Bende hasar yoktu. Hasan'a seslendim ondan cevap gelmedi. Durumu kötüydü, kafasından kan geliyordu." dedi.

Öte yandan, kaza nedeniyle İzmir-Manisa yolunda uzun araç kuyrukları oluştu, yolun kapanması sebebiyle trafik akışı yan yoldan sağlandı.

Editör: TE Bilişim