Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İzmir Valiliğini ziyaret etti.

Bakan Çavuşoğlu'nu Vali Yavuz Selim Köşger kapıda karşılarken, görüşmeye AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir milletvekilleri Necip Nasır, Cemal Bekle, Mahmut Atilla Kaya ve Yaşar Kırkpınar da katıldı.

Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Çavuşoğlu,  Ege Üniversitesini ziyaret ederek akademisyenlerle dış politika konularında görüşmeler yapacağını ve gençlerle bir araya geleceğini belirtti. Çavuşoğlu ayı zamanda İzmir'de parti teşkilatı ile siyasi çalışmalar da gerçekleştireceğini kaydetti.

Çavuşoğlu, İzmir Valisi Köşger'in kentin dinamikleriyle hayata geçirdiği başarılı çalışmaları da takip ettiklerini söyledi.

Bakan Çavuşoğlu ve beraberindekiler, daha sonra görüşme için Valilik Makamına geçti.

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret ettikten sonra 'Konak AK Nokta’ya giderek teşkilat çalışmalarını takip etti ve ardından Kemeraltı esnafı ile bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu daha sonra AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na gelerek Başkan Kerem Ali Sürekli’yi ziyaret etti. Ziyarette AK Parti'li milletvekillerinin yanı sıra çok sayıda AK Parti Gençlik Kolları üyesi bulundu. İzmir’de olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Çavuşoğlu, “Sabah valiliğimizi ziyaret ettik daha sonra gençlerimizin ve teşkilatımızın çalışmalarını gözlemledik. Vatandaşlarımızın bu noktalara gösterdiği ilgiyi görünce çok mutlu olduk. Arkadaşlarımız hem vatandaşların dertlerini dinliyor hem de üye olmak isteyenleri partimize kaydediyor. Son zamanlarda da rekor düzeyde üye artışı olmuş. Kadın kollarımızı, gençlik kollarımızı ve teşkilatlarımızı canı gönülden kutluyorum" diye konuştu.   

'İZMİRLİ HEMŞEHRİLERİMİZ BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ'

Konuşmasında Kemeraltı esnaf ziyareti sırasında İzmirlilerin gösterdiği ilginin altını çizen Bakan Çavuşoğlu, “Kemeraltı’nda esnaf ziyareti gerçekleştirdik. Aşağı yukarı yarım saatlik bir yürüyüş planlamıştık ancak bu yürüyüş 1,5 saate çıktı. Bunun sebebi tüm esnafımızın ve oradan geçen vatandaşımızın teveccühleridir. İzmirli hemşehrilerimiz sağ olsunlar, büyük ilgi gösterdiler. Bu durum bizim üzerimizdeki sorumluluğu daha da artırıyor. Vatandaşlarımıza daha çok hizmet vermemiz gerektiğini hatırlatıyor. Bugün İzmir'deki bu heyecanı görünce hem mutlu oldum hem de geleceğe yönelik umutlandım" dedi.
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ise “Bugün sayın bakanımız sabahtan beri İzmir’de bir dizi temasta bulunuyor. Kemeraltı’nda da esnaf ziyareti yaptı. Teveccüh büyüktü. Bunu belirtmeden geçemeyeceğim. İzmirlilerin teveccühünü görmekten, sayın bakanımıza ve partimize olan ilgilerini görmekten mutluluk duyduk" diye konuştu.
 

Editör: TE Bilişim