TORBALI BELEDİYESİ'Nİ YAĞMA HASAN'IN BÖREĞİ OLARAK GÖRMEKTEN VAZGEÇİN 

Bozuk yolları gündeme getiren AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın'a yanıt veren CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın bozuk yolları savunmuş, Torbalı halkının durumundan memnun olduğunu iddia etmişti. AK Parti'nin halkı yanılttığını ifade eden CHP'li Erol Günaydın'a cevap veren AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, "Türkiye'de en kalitesiz belediyecilik Torbalı'da yapılıyor. Neymiş efendim, Torbalı halkı belediyenin çalışmalarından memnunmuş. Belediyeden memnun olan vatandaş falan değil, sizin seçkin çevreniz. Belediyeyi geçim kapısı haline getirenler, belediyeden ballı maaş alan meclis üyeleri, belediyeye mal satma ve fatura kesme yarışına girenler çok memnun. Düzenleri bozulmasın, tekerleri sürekli dönsün. Onların dışında Torbalı Belediyesi'nden memnun olan kimse yok. Hemşehrilerimiz merak etmesin, Torbalı Belediyesi'ni 'yağma Hasan'ın böreği' olarak görenler cevaplarını ilk seçimde alacaklar" ifade etti.

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNDEN HİÇ DERS ALMAMIŞSINIZ

Torbalı Belediyesi'ni AK Parti'nin yönettiği dönemde ilçede büyük bir hizmet seferberliği yaşandığını, şimdi ise Torbalı'nın yollarının çukurlarla dolu olduğunu belirten Selman Günaydın, "Torbalı'da Adnan Yaşar Görmez'in başkanlığındaki AK Parti Belediyeciliği döneminde hem alt yapı hizmetleri yapılıyordu, hem üst yapı hizmetleri yapılıyordu, hem de hiçbir mağduriyet yaşanmıyordu. Torbalı ilk defa kazılmıyor. 2014-2019 yılları arasında da 5 ayrı kurum tarafından sürekli kazılıyordu. Gündüz kazılan sokaklar, gece de belediyemiz ekipleri tarafından kendi imkanları ile asfaltlanıyordu. Şimdi ise Torbalı'nın yolları köstebek yuvası gibi. Araçlar çukura düşüyor. Sürücüler yollardaki tuzaklara isyan ediyor. İlçedeki hiçbir araçta alt takım kalmadı. Torbalı'daki sokaklarımız, her yağmurda çamur içinde kalıyor, günden güne çukurlarımız artıyor. CHP belediyeciliği, hizmetsizlik ve beceriksizlikle birlikte Torbalı'da iflas etmiştir. Torbalı'nın başına gelmiş en büyük dert sizin yönetiminizdir. Ama Torbalı'ya olan zulmünüzü biz bitireceğiz merak etmeyin, sandığı iple çekiyoruz" şeklinde konuştu. 

İNSAN İÇİNE ÇIKACAK YÜZLERİ YOK, BOZUK YOLLARI SAVUNUYORLAR

2019 yılından bu yana Torbalı’ya çivi çakılmadığını belirten AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, “CHP’li belediye göreve geldiğinden beri Torbalı’ya hangi hizmetler yapıldı? Yerel seçimlerin üzerinden 2 buçuk yıl geçti, dişe dokunur bir tane hizmet, bir tane proje var mı? 2 buçuk yıldır belediye bütçesi eğlencelere harcanıyor, CHP’li 3-5 meclis üyesine ballı maaş olarak dağıtılıyor. Bizim yaptığımız eserlerin tamiratını bile yapamıyorsunuz. Belediyeyi yöneten 3-5 kişilik bir ekip, belediye kaynaklarını hesapsızca tüketiyor. Bizim dönemimizde Torbalı'da hem hizmet yapılıyor, bir taraftan da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sosyal belediyecilik kapsamında önemli yardımlar yapılıyordu. Dışarıda okuyan üniversite öğrencilerimize burs veriyorduk, bütçemizin önemli bir kısmı ile sosyal yardımlar yapıyorduk, Tepeköy Mahallesi'nde inşa ettiğimiz Sosyal Market'te ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız kendilerine verilen kartlar ile alışveriş yapıyorlardı. CHP Belediyesi gelince ilk işi bu hizmetlere son vermek oldu. Şimdi de çirkin bir siyaset yaparak, beceriksizliklerinin üzerini örtmeye çalışıyorlar. Torbalı halkı bu ucuz siyasetinize prim vermez. Gerçekten vatandaşı düşünüyorsanız, belediyeden ballı maaş alan meclis üyelerinizin maaşlarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal yardım olarak dağıtın. AK Parti’nin yönettiği 2014-2019 yılları arasında hiç mi sosyal belediyecilik dersi almadınız! Bir pandemi döneminden geçiyoruz. Bütün dünyada sıkıntılar yaşanıyor. Bu süreçte Torbalı Belediyesi 2-3 defa müzik yayını yapmak dışında ne yaptı? Torbalı halkının yanında olabildi mi? İnsan içine çıkacak yüzleri yok, bir de çıkmış bozuk yolları savunuyorlar. Komik olmayın, hiçbir şey bilmiyorsanız bari susun" dedi.

Editör: TE Bilişim