Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e partisinin İzmir İl Kongresi’nde gösterdiği ‘afiş’ tepkisi ile başlayan tartışma sürerken, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'den Soyer'e destek geldi.

Sengel, "Kuru dalların çatırtısı Cumhuriyetimizin yüz yıllık yaşam dolu çınarı Partimizin değerli Başkanlarına uzanarak ayakta kalmaya çabalıyor, çok yazık" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İzmir’de partisinin kongresinde Tunç Soyer’i eleştirmiş, Soyer’e, ‘’Mültecilere bakarım diyordun, flamingoların da başkanıyım diyordun. Flamingolara itirazım yok ama numaracıysan itirazım var. Sen kiminle dans ettiği bilmiyorsun! Sen kimsin benim afişlerimi söküyorsun! Dıştan bakınca flamingocu, kazıyınca Tayyip’in akrabası çıkıyor’ sözleriyle yüklenmişti.

İnce’nin sözlerine sosyal medya üzerinden yanıt veren Soyer, ‘’Sn. Muharrem İnce, kongrenizde kim olduğumu sormuşsunuz. Hatırlatayım ben İzmir’in seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Afiş ve bayraklarınızı da sormuşsunuz. Kamu yapılarına asılanlar dışında tamamı yerlerindedir" demişti. 

Editör: TE Bilişim