Başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı Kırmızı Oda, 27 Kasım Cuma akşamı 13. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. 'Alya' karakterine hayat veren Melisa Sözen diziden ayrıldı. 

Dizide Doktor Hanım'ı canlandıran Binnur Kaya ise Instagram'dan yaptığı paylaşımla Melisa Sözen'e veda etti.Kaya paylaşımında, "Bir varmış, bir yokmuş... Gu'zel memleketimin, gu'zel insanları yas'adıkları acıları ic'lerine go'merken, bir prenses onlardan birine nefesini u'flemiş, acılarını dillendirmiş ve can katmış canına... Prenses Melisa... Bag'rımıza basıp, s'efkatle sac'larını oks'amak istedig'imiz bir can bıraktın hayatlarımıza...Dilerim hayat da senin sac'larını şefkatle okşayıp, go'zu'nden sakınsın seni...Bizi onurlandırdın...Gu'le gu'le git, yolların ac'ık olsun. S'imdiden o'zledim" notunu yazdı.

Melisa Sözen de Instagram hesabından Alya ve Kırmızı Oda'ya veda paylaşımı yaptı. Dizi setinde kendisine veda edilen anların videosunu paylaşan Sözen şu ifadeleri kullandı:

"Alya hayatımın bir do'nemini aldı, şifalandırdı, sarıp sarmaladı. Alya’yla c'ıktıg'ım bu yolculug'un o'mru'mu'n en kıymetli do'nemlerinden biri oldug'unu biliyorum. Geriye bir tatlı huzur kaldı.

Kamera o'nu'nde ve arkasında muhtes'em bir ekiple c'alıs'tım. Her anlarını yaptıkları is'e veren, is'ini c'ok severek yapan bu gu'zel ekipteki her bir kis'iye c'ok teşekku'r ederim. O'zverinizi ve desteğinizi hi? esirgemediniz.

Canım Cem ve du'nyanın en muhtes'em partneri canım Binnur ikinize de ayrı ayrı c'ok tes'ekku'r ederim ne c'ok şey o'ğrendim ne c'ok mutlu oldum sizinle.

Sevgili Gu'lseren Hanım size de ayrıca tes'ekku'r ederim kırıklarını sarıp iyiles'tirdig'iniz her bir ruh ic'in.
Banu’cug'um her hafta bu'yu'k bir sevgiyle yazdıg'ın her bir sahne ic'in c'ok tes'ekku'r ederim, ellerine sağlık. Ve sevgili seyircimize de 13 hafta boyunca bu yolculug'a ortak oldukları, destekleri ve gu'zel mesajları ic'in c'ok tes'ekku'r ediyorum. Son olarak da bu sene her bir kanalda her bir dizide devles'en ve seyirciyi bu'yu'leyen kadın meslektas'larıma c'ok tes'ekku'r ederim, her biriniz ilham oldunuz. Ne gu'zel oldu hangi kanalı ac'sak bir kadın hikayesine denk gelmek..."

Editör: TE Bilişim