Sarı kırmızılı taraftarlar Fenerbahçe yönetimini örnek göstererek, Fatih Terim'inlar daha fazla üzülmemesini istedi. Taraftarlar bir paylaşımda "Daha yeni takımın başına geçen Erol Bulut'a Mesut Özil gibi futbolcular lazım görülürken, tarihin akışını değiştiren, Galatasaray'ın yaşayan en büyük efsanesi, bize 22 kupa kazandırmış İmparator Fatih Terim'e Aytaç Kara, Salih Uçan gibi adamlar uygun görülüyor. AYIP!" ifadelerine yer verdi.
Sarı kırmızılılar; "Hayalleri Dünya’dan daha büyük olan adamı bu sefer de üzerseniz 35 milyonu karşınıza alırsınız" "Fatih Terim kırmızı çizgimizdir" "Galatasaray formasının ağırlığını bilen oyunculara ihtiyacımız var, Kulübün hakkını sonuna kadar savunan yürekli yöneticilere ihtiyacımız var" gibi ifadelerle tepkilerini dile getirdiler.
 Terim'in ayrıca ezeli rakiplerinin 18 şaşalı transferine karşın ara transfer dönemine Galatasaray'ı şampiyonluk potasında tutarak girdiğini hatırlatan sarı kırmızılılar yönetimin Fatih Hoca'nın istediği transferleri yapmaya borçlu olduğunu öne sürerek, "Artık Galatasaray'ı, hocamızı, ve taraftarı üzmeyin. Gerekeni yapın" diyerek yönetimi uyardı.

Resim
Ndiaye'nin gelir gelmez satıldığını, Gomis'in yerine santrfor alınmadığını, devre arası son gün Diagne'nin alındığını, Terim'in istemediği halde Falcao'nun alındığını sezon başında orta saha gereksinimine karşın sakat Etebo'nun getirildiğini vurgulayan taraftarlar tepkilerini dile getirdi.
Sosyal medyada büyük ilgi gören kampanya 
"YönetimSabrımızıTaşırma" hashtagi ile trend oldu.

Editör: TE Bilişim