Avrupa Voleybol Konfederasyonu’nun (CEV) en kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olarak kabul edilen  CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde temsilcilerimiz Eczacıbaşı VitrA, Fenerbahçe Opet ve VakıfBank sahne alıyor. 

2021 CEV Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final turu Fenerbahçe Opet'in, İtalyan şampiyonu Italy Igor Gorgonzola Novara takımını konuk etmesiyle bugün başlıyor. 

Karşılaşma saat 17.00'da Burhan Felek Spor Salonu'nda başlayacak. Karşılaşma SSPORT'tan naklen yayınlanacak.

Çarşamba günü, Savino Del Bene Scandicci'nin yerel saatle 17:30'dan itibaren PalaRiadoli'de dünya şampiyonları A. Carraro Imoco Conegliano'yu ağırlayacağı bir İtalyan savaşı gerçekleşecek. 

Perşembe günü ise Ignacy Lukasiewicz spor salonu çeyrek finallerden birine ev sahipliği yapacak. Yerel saatle 18:00'den itibaren Polonyalı Grupa Azoty Chemik Police, temsilcimizi VakıfBank'ı konuk edecek. 

VakıfBank, C Grubu'nun'nun namağlup galibi olarak geliyor ve üst üste 12. kez Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde oynayacak. 2011, 2013, 2017 ve 2018'deki zaferlerden sonra beşinci kıta şampiyonluğuna yükselmeyi umarak yarışmada 13 maçlık bir galibiyet serisindeler. 

VakifBank İstanbul Teknik Direktörü Giovanni Guidetti; "Şampiyonlar Ligi çeyrek finali oynayacağımız için çok heyecanlıyız. Bunun için çok uzun zamandır çalışıyoruz. Baskıyı seviyoruz, baskıyla gerçekten arkadaşız, çünkü bu gömleği giydiğinizde baskıyla nasıl başa çıkacağınızı biliyorsunuz. Bu baskıyı tekrar hissettiğimiz için gerçekten mutluyuz, çünkü bunu hak ediyoruz. Harika bir maç bekliyoruz, çünkü Polis Polonya'nın en iyi milli takım oyuncusuna sahip harika bir takıma sahip. Kesinlikle zor bir maç olacak." dedi.


Aynı saatte İtalya'nın bir başka temsilcisi Italy Unet e-work Busto Arsizio (İtalya)  temsilcimiz Eczacıbaşı VitrA'yi konuk edecek. 

2021 CEV Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final ilk maçları 23- 24  Şubat, rövanşları ise 4 Mart’ta oynanacak.

Editör: TE Bilişim