SON MÜHÜR GAZETESİ 

Tecrübeli siyasetçi Türkiye- Yunanistan krizini, Türkiye ekonomisi ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Erken seçim vurgusu da yapan Özdağ, " Erken seçim sonrasında Türkiye'de yeni hükümet değişikliği tek çözümdür" dedi. 

Erken seçim vurgusu 

Özdağ, 6 ay içerisinde Türkiye'nin seçime gideceği iddiasında bulunarak, hazırlıklarını buna göre sürdürdüklerini ifade etti. Özdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir de çağrıda bulunarak, "2021'de bir erken seçim bekliyoruz. Erken seçim kararı alınsın. Türkiye'ye iyilik yapılsın. Erdoğan ile Davutoğlu beraber çıksınlar televizyonda açık oturumda Suriye'yi, Rusya'yı dış politikayı konuşsunlar dövizi konuşsunlar, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini konuşsunlar. Çözüm mayıs ayında yapılacak bir erken seçimdir. Erken seçim sonrasında Türkiye'de yeni hükümet değişikliği tek çözümdür. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini parlamento değiştirip, parlamenter sisteme geçmektir. Eskisi de doğru bir sistem değildi. Bu hep birlikte mecliste yapmamız lazım. Parlamento yumrukların konuştuğu değil lafların konuşulduğu, sözlerin uçuştuğu yerdir" dedi. 

Selçuk Özdağ, açıklamalarını bu sözlerle sürdürdü; "81 vilayette örgütlenmek ve büyük kurultayımızı yapıp,kendi adaylarımız ile kendi başkanımızla seçimlere girmek istiyoruz. Dip dalga geliyor onu görüyoruz. Menderes dönemi gibi, Özal'ın dönemi gibi, Erbakan döneminde olduğu gibi bir dip dalga geliyor. Neden olmasın diyoruz'"

Gelecek Partisi'nde hedef gençler 

Özdağ, seçimde hedefledikleri kitleyi de esprili bir şekilde ifade etti. Özdağ, şöyle konuştu: " Yeni oy kullanacak gençler var... Yaklaşık 10 milyon oyları var. Ben de z kuşağındanım. Onlarla bir arada olmak hoşuma gidiyor... İbrahim Turhan Başkanımızda y kuşağındandır..." 

Yurtta sulh cihanda sulh 

Yunanistan gerilimi ile ilgili de konuşan Özdağ, savaşla karşı olduklarının altını çizdi ve ekledi: "Türkiye savaşa girmemelidir. Türkiye diplomasiyi çalıştırmalıdır. Savaş kapımızı çalarsa o ayrı bir şeydir ama Hem Mustafa Kemal Atatürk'ün hem de önceden peygamber efendimizin bir sözü var, Atatürk, 'Yurtta sulh cihanda sulh' diyor. Peygamberimizde "Başkaları sizinle savaşmadıkça kimseyle savaşmayın." diyor.  Türkiye savaşmamalı. Türkiye konuşmalı. Türkiye diplomasi içinde konuşmalı. Partilerle konuşmalı."

Namık Kemal'li mesaj 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Özdağ, sözlerini "Şeffaf bir Türkiye yok. İsraf diz boyu. Her alanda israf diz boyu. Bunların denetimleri yok. Felakete gidiyoruz. Daha önce krize gidiyoruz diyordum şimdi iflasa gidiyoruz.Yazık olacak Türkiye'ye... Namık Kemal'in söylediği bir söz var. "Düşman dayamış hançerini... Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini'" Yani bahtı kara vatanını kurtaracak kimse yok...  Mutlaka bulunur  Bu vatanı koruyacak  güzel insanlar hep çıkar" diyerek noktaladı. 

Editör: TE Bilişim